tiistai 30. joulukuuta 2014

Pakkasia ja vesisadetta!

Moikka vain kaikille. Päätinkin tulla nyt kirjoittelemaan vielä ennen uutta vuotta, ja Veeralle lähtöä :) Perjantaina lähden junalla kohti Jyväskylää Nikitan kanssa! Olen Veeran luona viikonlopun, ja siitä tulossa tod. näk. taas kerran videota :)

Nyt olen ollut lomalla, ja oon vielä ens tiistaihin asti. Täällä on joulusta asti ollut tosi kylmät pakkaset, mutta tänään on pakkaset laskenu, ja melkein vettä tulee alas. Kuitenkin veimme muutaman kanin ulkoilemaan, sillä ei siellä ihan hirveän märkää vielä ole :) Nikitakin oli pihalla, mutta emme ottaneet siitä nyt kuvia.


Zelda juoksi paljon, mutta siitä on tulltu ulos uusia puolia. Se kerjäsi syliin. Kuten noista kuvista huomaa, se nousi seisomaan ja katsoi minua, eikä lähteny karkuun syliin ottaessa! Ja sitten toinen hassu juttu, nimittäin se hyppäsi esteitä! vaikka ne ei suuria ollutkaan, mutta kuitenkin!

Pörri viipotti sinne sun tänne, niinkuin yleensäkin. Sekin hyppi esteitä ja välillä poseerasi :) Niinkuin normaalistikin :)

Tein myös kaikille kaneille bokseihin kyltit. Ainoa ongelma on se, että siskoni kaikilla kaneilla ei ole omaa kantokoppaa :D Noh, ehkä semmonen joskus vielä hommataan :)
MIKÄ OLI SUOSIKKI KUVASI?

4 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!