maanantai 8. joulukuuta 2014

7. Kanit pieninä, ja suurina :3

Tänään teen postauksen, jonka aihe on luvalla pöllitty tästä blogista. Minulla ei ole kuvia kaikista kaneista ihan vauvoina, niinkuin tuossa blogissa oli, mutta laitan niihin sitten kuvia ekoina päivinä kun kanit oli meillä. Mutta, aloitetaanhan.

Lady

 Lady on saanut korviinsa lisää pilkkuja, ja leijonaharjas on poissa. Muuten mun silmään Ladyn olemuksessa ei ole eroja. Luonteessa sitten onkin muutosta tapahtunut hyvään suuntaan, sillä tullessaan meille Lady oli tosi ujo.
Elmeri
 Elmeri on muuttunut todella paljon. Se ei ole enää tuollainen untuvapallero, ja sille on tullut paljon väriä lisää. Luonteensa kanssa pysynyt aika samoissa, aina oma ihana Elmeri :)
Bella

Bella ei ole paljoa muuttunut, mutta se taitaa rotukaneilla olla aika yleista, ja kun ostin Bellan sen ollessa jo 5kk, joten ihan vauvana en sitä saanutkaan. Luonteensa puolesta neiti on muuttunut paljon, ennen oli tosi kipakka, ja ärhäkkä, nykyään se on tosi sylimössykkä.
Pörri
 Pörrikin tuli meille vasta viiden kuukauden iässä, joten se oli silloin jo melkein aikuinen kani. On se kuitenkin muuttunut, sillä vauvakarvat ovat lähteneet ja tilalle on tullut valtava puuhka. Luonteeltaan se ei ole juurikaan muuttunut, sillä jo alussa se oli tuollainen jöröjukka, mutta ei se ihmistä pelkää :)
Åsa

 Åsa oli pitkän aikaa hyvin jänismäinen kluppa, vasta nyt se alkaa olla pyöreämpi ja kluppamaisempi, kuten Bella. Ei se toki vieläkään minusta ihan kluppa rakenteeltaan ole, mutta ei se minua kummemmin häiritse. Åsa on aina ollut melko helppo käsitellä, mutta se on muuttunut onneksi hieman rauhallisemmaksi, häkin puolustuksen kannalla. huh!
Nikita
 Nikitassa itse näen suuren eron! Kun sen sain syliini ekan kerran se oli pieni pallero, kuitenkin nyt Nikitalla on kaunis jäniskroppa, sekä sopivan pitkä ja kaunis turkki. Nikita on silti ollut alusta asti mun mielestä tosi kaunis kani! Luonne on muuttunut, mutta ei kokonaan. Nikita on nyt murkkuiässä, joten pysyvää luonnetta on vaikea vielä tietää. Semirento, mutta meneväinen kani se jokatapauksessa on. Oikea Spurtti-Pupu :3
Zelda
Zelda nyt on muuttunut siinä missä Nikitakin, mutta Zeldasta on jäänyt paljon pyöreämpi, enemmän kluppamainen olemus. Zeldan upea harjaskin on suurimmaksi osaksi tippunut, muttei niin paljon kuin siskollaan. Zelda on luoteentaan ujompi ja rauhallisempi kuin Nikita, ja on oikeastaan aina ollut sellainen.

Anteeksi, että 7 luukku tuli päivän myöhässä. Tänään siis tulee myös 8. päivän luukku, joten älkää huolestuko :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!