sunnuntai 21. joulukuuta 2014

21. Kolme yötä jouluun on...

Tosiaan enää muutama yö ja päivä jouluaattoon! Miten tämä vuosi on taas mennyt nopeaan. Tässä luukussa kerron meidän muista eläimistä. Meillä satoi tänään ja eilenkin hiukan lunta taas maahan, eli joku päivä saadaan ehkä lumikuvia hiukan. Ainakin viimeistään, kun matkaan uudenvuoden jälkeen Veeran ja kanien luokse Nikitan (tai Åsan) kanssa :)
 Meillä on kaksi kissaa. Toinen, yllä kuvissa oleva on nimeltään Mikki. Mikki on vanha, kauan kadoksissa ollut kissa, joka sitten tuli takaisin. Mikki on kokomusta, utelias vipeltäjä. Mikki on kolli, ja se on ulkokissa.


 Miisa on toinen kissamme. Miisa on leikattu tyttö kissa, ja on sekin jo aika vanha. Muistaakseni 7 vuotias. Miisa on mustavalkoinen ja rasavilli kissaneiti, joka tykkää viettää näin talvisin aikaa enemmän sisätiloissa.


 Meidän koira on nimeltään Rico. Rico on siis uros, sen iästä ei ole tarkkaa tietoa, sillä se on haettu löytöeläintalolta. Rico on vähän hölmö, mutta todella rakas koirimus.
 Meillä on vielä kaksi ponia, jotka eilen muuttivat kotipihaamme. Ponit ovat minishetlanninponeja, ja siis todella pieniä, varsinkin pieni Midi. Midi on siis pienempi (ja kuraisempi, pahoittelemme sitä, tarkoitus alkaa pesemään ja harjailemaan siitä kuraa pois) ja Midi tuli meille vasta eilen. Opaali taasen on ollut meillä jo yli vuoden, mutta asunut eri tallilla. Opaali ja midi tapasivat eilen toisensa :)


1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!