maanantai 1. joulukuuta 2014

1. TOP 10 Kaniblogit


Tässä blogissa on yksinkertainen ja siisti ulkoasu. Jo sen nähdessään tietää eksyneensä kivojen tekstien ja söpöjen kanien valtaamaan blogiin. Henkilökohtaisesti pidän holskeista, joita tästä blogista löytyykin pari :3 Sujuva teksti innostaa aina uusien tekstien pariin.


Vaikka ulkoasu ei minun silmääni miellytäkkään yhtä paljon kuin edellisen, palaan aina uudestaan lukemaan blogin postauksia. Kirjoittaja kirjoittaa hyödyllisiä, asiaa täynnä olevia postauksia, joista uskon olevan hyötyä kaikille kania hankkivalle. Lisäksi tuolta voi tilata ihan supersöpöjä ja kestäviä valjaita! 


Itseasiassa eksyin tähän blogiin vain vähän aikaa sitten, mutta ihastuin siihen heti. Kuten bannerista näkee, blogissa seikkailee liian söpöjä kaneja. Rakastan estepupujen blogeja, ja täältä niitä estepostauksiakin voi lukea. 


Blogi jolla on ihan sikasöpö nimi! Banneri on simppeli ja siisti, muutenkin ulkoasu on kiva, koska se ei hyppää silmille, niinkuin monissa muissa blogeissa. Kuten muissakin, tässäkin blogissa seikkailee todella söpöt kanit.


Tätä blogia on tullut seurattua jo pidemmän aikaa, ja postausten taso on vain noussut. Videoita toivoisin lisää, mutta niitä muutamiakin jaksaa aina odottaa, sillä niitä katsoo mielellään. Söpöt puput ja upea banneri komistavat blogia vain entisestään.


Tämäkin blogi on ollut jo pitkään lukulistalla, ehkäpä juuri söpöjen kanien takia. Postaukset ovat kivoja, ei mulla oo oikeestaan huonoa sanottavaa. Joku siinä viehättää =)


Täällä on niin upea banneri, ja niin söpöt puput, että voihan sentään :3 Vaikka postaustahti ei olekaan hirmuinen, odotan postauksia aina yhtä innolla! En vain malta odottaa, kun blogiin ilmestyy uusi postaus.


Tämä blogi pääsee kolmoseksi, koska blogissa on niin ihanat postaukset, varsinkin kesäaikaan, kun tulee pupuvauva postauksia. Blogissa on myös kiva, kun jokainen postaus ei kerro kaneista. Nimensä mukaan hyvin sekalainen, mutta upea sakki ihania eläimiä!


Yksinkertaisesti hyvä ja hauska blogi. Mielenkiitoisia ja hyödyllisiä postauksia tulee paljon, ja se näkyy myös lukijoiden määrässä, kukapa nyt ei voisi vastustaa Pyry-pappaa tai uusinta Raimoa? Puhumattakaan luonteikkaista tytöistä :D Plussana tietenkin mukava kirjoittaja :)


Arvattavissa? No ehkä, mutta paikkansa ykkösenä tämä blogi on totisesti ansainnut. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin lukea rakastettujen ja huolella hoidettujen ihanien pitkäkorvien elämää? Videot ovat laadukkaita, ja niihin on panostettu, postauksissa hyvin vähän jos lainkaan kirjoitusvirheitä, sekä tekstien sujuvuudesta johtuen niitä on todella helppo lukea. Blogin uusi ulkoasu on muuten todella upea :)

7 kommenttia:

 1. hih! ehkä se munkin blogi joskus jonkun listalla on, mutta onhan tuota mukava kirjotella, vaikka lukijoita ei ole useita :)
  kiva postaus tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogi kuuluu mun suosikkeihin sekin! Luen varmaan lähemmäs 50 kaniblogia, joten oli melko vaikeaa päättää tähän postaukseen kymmentä :)

   Poista
 2. Käyhän katsomassa mun blogin:
  http://tahtilemmikit.blogspot.fi
  Anteeksi mainostus, mutta tarvitsen epätoivoisesi uusia lukijoita.
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Ohoh, lötyhän se omakin blogi tuolta :D Kiitos paljon! :'3

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta huomasin tämän! Kiitokset paljon! :')

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!