torstai 11. joulukuuta 2014

10 ja 11 Kuulumisia ja pikkuvideo


Elikkäs moikka vaan kaikille jotka eksyivät taas kerran lukemaan blogiani. Tarkoitus oli julkaista tuo video eilen, mutta terveystiedon tuleva, eli tän päivänen koe esti koneelle pääsyn kokonaan, sillä kävin eilen pitämässä myös vuoden viimeisen kokkikerhon muksuille :)
Joulu on ihan pian! Ja viikonloppuna menemme perheeni kanssa ideaparkkiin jouluostoksille. Muutama lahja kanihuoneen joulukuusen alla on jo, mutta tilaus netin syövereistäkin puuttuu vielä. Tänään ostimme myös yhden lahjan kaneille, jota en ole vielä kuusen alle vienyt :)
 Meiltä on jokin aika sitten loppunut jälleen tuo Rabbit Royale, joten ostimme tänään lisää pellettejä. ( Meillä oli kyllä pellettejä, muttei RR) Ostimme tällä kertaa ns. pääpelletiksi Bello Kaninpelletsejä :) Niiden lisäksi kanit saa kauraa ja genesistä :)
Pelletin lisäksi olen alkanut laajentamaan kanien tuoreruoka tottumuksia, sekä yritän vaivalloisesti kasvattaa tuoreita sisällä. Nyt viikon jälkeen ainoastaan kaura näyttäisi itäneen :/ No parempi sekin kun ei mitään.
Kaupasta olen uusina makuina tuonut parsa- ja kukkakaalia, rucolaa, tilliä ja erilaisia salaatteja. Tarkoituksena olisi seuraavaksi tuoda paprikaa tarjolle :)

Mitä postauksia haluaisitte vielä nähdä joulukalenterissa? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!