perjantai 1. elokuuta 2014

Kiinnostaako blogi enää ketään?

Blogissani käy päivittäin jopa yli sata ihmistä, mutta kommentteja ei kuulu. Se alkaa turhauttaa ja tuntuu, että kirjoitan blogia ilmalle, kun ei edes kritiikkiä tule mistään suunnasta. Jos mun kirjotukset ei kiinnosta, ja haluis jotain muuta, ni kannattais kertoa mikä mättää, jotta osaisin tehdä teitä kiinnostavia juttuja.
Voin toteuttaa ideat tekstinä, videona ja kuvina... Miksi täällä ramppaa ihmisiä katsomassa ilman mitään mielipidettä?

Mietin koko ajan miksi pidän blogia, sillä siihen postausten tekoon ja suunnitteluun menee todella paljon aikaani. Sitten kun saan omasta mielestä hyvän postauksen tehtyä, siihen tulee nolla kommenttia. Tulis ees se yksi, mutta ei. 

Ymmärrän että mun postaukset tai koko blogi ei tuu saamaan koskaan samanlaista suosiota kuin Pupuninjat tai Kaninpäiviä, mutta olishan se kiva saada kommenttia, jolla ohjattais blogi parempiin teksteihin.

Olen ollut monesti blogin sulkemisen kannalla, sillä eihän into mulla riitä yksin jaarittelemiseen. Eikä välttämättä sulkemiseen, mutta jos tää jatkuu, että yli 50 ihmistä käy päivässä, ilman että kukaan kommentoi, voi olla että postauksia tulee enää hyvin harvoin, tai koskaan. 

Sitäpaitsi kesäloma loppuu, ja ensiviikolla hyppään bussiin ja aloitan yhdeksännen luokankin. Mulla ei sillon oo aikaa kirjottaa tyhjälle. 

Mä en tällä postauksella hauku lukijoita, vaan yritän pohtia, miksi kukaan ei kommentoi ? :(

Blogin tulevaisuus on kiinni teistä, koska mulla ei oo ideaa mimmoisia postauksia tekisin, jotta ne miellyttäs teitäki :(

14 kommenttia:

 1. Ihmiset ovat usein laiskoja jättämään kommenttia, vaikka tykkäävätkin lukea. Omassakin blogissani on pelkästään useampi sata rekisteröitynyttä lukijaa ja tietysti kaikki muut lukijat päälle, mutta harva jaksaa kommentoida. Ihmiset vähän on sellaisia :)

  Itse kuulun niihin ihmisiin jotka tykkäävät kommentoida blogeja, etenkin kun tiedän miten kommentti helposti ilahduttaa blogin kirjoittajaa, mutta olen kyllä ollut nyt kesän aikana laiska ylipäänsä lukemaan blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Se on harmi, sillä itsekin kommentoin jos mulla on jotain sanottavaa postauksesta tai muuten.
   On vaan käsittämättömän vaikea postata mitään mielenkiintoista lukijoille, kun he eivät kerro mistä tykkävät lukea!

   Poista
 2. Tottakai pidän! :)Tämä on upea blogi kokonaisuudessaan <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tuntuu vaan välillä oudolta tehä postauksia, kun kukaan ei sano mitään :D Vaikea tehdä muita miellyttäviä postauksia, kun ei tiedä mistä te tykkäätte!

   Poista
 3. Älä ikinä poista tätä blogia! :O Tää on just paras ja on kiva kattoo täältä teidän kuulumisia! Ok, myönnän että olen tosi laiska kommentoija, mutta voin yrittää ottaa itteeni niskasta kiinni :'D

  VastaaPoista
 4. Kyllä mää oon sun blogias seurannu melkein kaikki postaukset, mut mä oon vaan laiska enkä kommentoi. Musta tuntuu kyllä vähän samalta kun kukaan ei koskaan kommentoi mun julkasuja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok :) Ja joo, se on aika turhauttavaa kun ei mitään kommenttia tule!

   Poista
 5. Sun blogi on mun mielestä tosi kiva, mutta en yleensä jaksa kommentoida. Ja minä tiedän miltä tuntuu kun kommenteja ei tule vaikka kääviöitä on!

  VastaaPoista
 6. Voisikohan johtutua myös siitä että sulla on toi robootti tarkistin päällä niin itse ainakin usein jää kommentoimatta kun en jaksa sen kanssa rupee vääntämään :D Mut sulla on tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 7. En osaa ottaa sitä pois? :0

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Sen saa pois sieltä jostain asetuksista :) Tutki vaa läpi kaiken niin mäki tein, en vaan satu nyt muistamaan :D

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!