maanantai 18. elokuuta 2014

Ratahyppyjä

Hei taas!
Postauksen aiheena on yllätysyllätys esteily, josta olen innostunut todenteolla. Mutta kerronpa nyt aluksi, että laitoin käytävällä Nikitan häkin Elmerin häkin päälle. Näin säästetään juoksutilaa kaneilta. Musta ratkasu on tosi kätevä.
Mutta aloitetaan estejutut. Ekaa kertaa kokeilin kaneilla hiukan pidempää rataa. Kaikilla meni tosi hyvin.
Åsa meni upeasti, ja kuten postauksen lopussa olevasta videosta näkee, sitä ei aina tarvinnut edes houkutella hyppäämään, vaan neiti veti radan ilman ohjeistusta, ja puhtaasti!
Olen aika varma, että voitte nähdä typykän aika piankin jossain kisoissa!
 Pörri oli laiska, mutta hyppi kumminkin pienellä houkuttelulla kaikki esteet. Pörrin kanssa en lähde radoille, mutta kotona sen kanssa on kiva hyppiä rauhallisuutensa vuoksi.

Elmeri meni odotettua paremmin. Se hyppäsi korkeita esteitä ja kaikki esteet radasta :) Olen ylpeä pojusta.
Kisoista pojan kanssa en ole varma, katsotaan mihin päin sen kunto menee, sillä se on vähän luiseva.


 Muistakaahan äänestää sivupalkissa!

Mitä mieltä olette, kun haluaisin kirjoittaa vain omista kaneistani. Esim. kanien päivä videoita olisi kivempi tehdä pienemmän kanimäärän kanssa. Haittaisiko teitä jos Zeldan, Ladyn ja Pörrin kuulumiset jäisivät vähemmälle?  Voin kuitenkin vaikka joka kuukausi tehdä videon tai postauksen pelkästään niistä? :) Mielipiteitä!

6 kommenttia:

 1. Ei haittaa, vaikka tulisi vain sun pupujen kuulumisia :).

  VastaaPoista
 2. oot kom iettiny tekeväs pentuja jossain vaihees Åsalla? Hyppii niin nätisti, että olisi kiva saada tuommoinen pomppija kotiin, kun Mila ei sitten yhtään tykkä hyppii esteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En :( Bellan (Åsan äidin) pitäisi saada parin viikon päästä pesue, Pörrin kanssa. Pörrikin on hyvä hyppimään korkeita :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!