sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kuulumisia...

 En oo vähään aikaan tainnu kirjottaa postausta ihan vaan kuulumisista, koska esteily ja koulu vie aikaa, ja lisäksi olen nyt kipeänä, eikä oikein innosta tehdä mitään. Kävin nyt kuitenkin kuvailemassa hiukan jotain pihalla, ja voisin jotain höpistäkin tässä.
 Ihan ensiksi vaikka sellasta, että sain viestiä kaverilta, että Pörrin tykönä vieraillut naaras (Ladyn tytär, Elmerin siskopupu) oli tehnyt pesän. Toivomme kovasti, että sieltä tulisi terveitä vauvoja ulos! :) 
Bellan tiienydestä ei ole varmuutta, ja se voi olla myös valetiine. Pesää ei ole kuulnut, vaikka viimeksi teki toisen tiienysviikon aikana ekan pesän. Kaivelu, syöminen, juominen on lisääntynyt. Myös on varovainen ja tarkkaavainen massustaan, varsinkin kun yrittää koklata miltä se tuntuu. Pariin otteeseen oon saanut kokeiltua, ja kyllä se pinkeä/kova on... Bella on myös väsynyt useammin kuin ennen. Saas nährä tulleeko muksuja vaiko ei.
 Kanilaan saatiin vihdoin myös ovi, ja vielä kunnon ikkuna puuttuu, niin Lady pääsee isoon häkkiin. Kuitenkaan, koko talvea ne ei siellä voi asua, kun ei se pysy lämpimänä, kivirakennus kun on. 
 Harva kukkanen enää on kauneimmillaan, joten  syksy pukkaa kovaa vauhtia. 
Olen tehnyt pari listaa siitä mitä tilaan lähiaikoina Zooplussalta, myös löytänyt yhden uuden ruotsalaisen nettikaupan, jossa oli hirveesti ihania leluja. Sieltä taitaakin lähteä tilaukseen kanien joululahjoja!
Loppuun vielä video pupuista:) (HUOM! Blogiin tulee säännöllisesti enää mun pupujen kuulumisia!!)

4 kommenttia:

  1. Voitko kertoa sen ruotsalaisen nettikaupan osoitteen? :D

    VastaaPoista
  2. Hienoja noi kukkakuvat! :3 Munkin täytyisi pistää tilaus sinne ruotsalaiseen nettikuppaan, ehkä myös ennen joulua.

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!