tiistai 5. elokuuta 2014

Kanila siivousta vaille valmis!

 Tämä postaus on höystetty kännylaatuisilla kuvilla, joten jos laatu pilaa silmänne, kannattaa painaa ruksia koneen näytön yläkulmasta! :) Ulkokausi päättyi meidän osalta, ja melkein kaikki kanit muuttivat jo sisätiloihin. Aloitamme kanien madotuksen perjantaina tai lauantaina, varmuuden vuoksi.
Tässä postauksessa näytän vähän häkkejä, mutta kun navetta on siivottu kunnolla (kaikki pölyt ja roskat pyyhitty ja vähän vielä puunattu, sekä saatu kunnollinen ovi siihen, uskallan tehdä videona kanilan esittelyn!
 Zelda ja Nikita ovat vielä yön-pari ulkona, mutta muuttavat luultavasti kanihuoneeseen pian. Navetta on kuitenkin sen verran pieni, ettei kaikki kanit sinne mahdu, joten päädyimme ottamaan kaksikon sisälle. Näin voimme alkaa rakentaa luottamussidettä näihin, sillä nämä ovat vielä melko "villejä" tyttöjä.
Esittelen sitten näiden huoneen samalla kun navetankin!
 Åsalla on komppariviritelmä, joka on ihan sopivan kokoinenkin. Åsa vaan ei ole ihan tottunut ajatukseen :D
 Bella sai tämän häkin, jota Åsa käytti kesän. Myös sen takia Bella sai tämän, koska tuossa on mökki jonne on hyvä sitten tehdä pesä lapsukaisille.
 Pörrille teimme häkin. Se ei oo kummonen, mutta ihan sopiva tälle pojalle.
 Elmeri on jo muuttanut sisälle aikaisemmin. Se asuu yläkerrassa käytävällä, sillä sen on parempi olla sisällä. Se ei kasvata hyvää talviturkkia, joka on huonompi juttu vilposessa navetassa talvella. 


 Lady asuu vielä toistaiseksi vauvojensa kanssa tehdashäkissä, mutta kunhan kunnon ovi saadaan  ja lapsukaiset lentää pesästä, pääsee Lady isoon häkkiin :)4 kommenttia:

  1. Miks teidän kesäkausi loppu jo? :)

    VastaaPoista
  2. Koska kanit on helpompi hoitaa sisällä kun on koulua. Myöskin kanit joutus olee ulkona ilman valvontaa joka pv :/ ja tosiaan kouluaikoina on helpompi hoitaa sisällä! :) en osaa selittää.com xD

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!