tiistai 12. elokuuta 2014

Ladyn ulkoilua ja uusia hyppyennätyksiä!

Noniin! Koulurytmi saatu jotenkuten kiinni, joten aikaa on muuhunkin kuin syömiseen, koulussa käyntiin ja nukkumiseen. Aloitin viime viikon torstaina siis koulun, jos ette muistaneet. Tämän postauksen hyppykuvat kuvat on otettu kännyllä koska kameran akku oli lopussa.  Nyt oli aikaa hypyttää pupuja ja muutenkin peuhata niiden kanssa. Alotetaan vaikka Pörrin treeneistä. Pörri meni tällä kertaa huonommin, mutta kuitenkin hyvin. Ennätys tänään taisi olla 25 cm, eli ei ihan parhaimpiin lukemiin päästy, mutta kuitenkin.


 Åsakin pääsi esteille, ja pikkuinen yllätti mut kyllä tosiaan! Viime hyppykerrasta on ehkä viikko-kaksi, ja silloin ennätys oli 25 cm. Tänään loikattiin 40 cm! Ja suoritus näkyy kuvassa! Oon niiin ylpee mun pupulista!

 Lady pääsi vihdoin ulkoilemaan valjaisiin, mutta eipä tuo siitä paljoa nauttinut. Pelkää kovin olla valjaissa, tuskin liikkuu metriäkään.
Varsinkin nyt kuivuri auheutti kovasti pelotusta tälle typylle.

Ja sitten.. Bella puri minua eilen :( Yritin siivota sen häkkiä, joten yritin nostaa sitä kantokoppaan ja sit se puri mua. Tiesin etten voi harjan kanssa mennä häkkiin, koska se alkaa puolustaa.. Hmmmph. Toivottavasti tämä kaikki johtuu tiineydestä!!! 
Moikka!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Varmaan se pureminen johtuu tiineydestä jos ei sitä ennen tiineyttä ole tehnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mäkin luulen. Siirrettiin tyttönen isompaan "häkkiin"!

   Poista
 2. Åsa hyppää hienosti! Toivottavasti Ladyn puraisu johtuu tiineydestä... (mikä puhelin sulla muuten on kun tuli noin tarkkoja kuvia? Yleensä pulimen kuvista ei saa mitään selvää :') ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kiitos, känny jolla kuvattiin oli samsung galaxy s2plus :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!