lauantai 30. elokuuta 2014

Heipsan hei!

Vihkoinkin on aikaa ja jaksan kirjoitella postausta teille.
Åsa on kehittynyt hienosti esteillä, ja menee radan kuin vettä vaan. Tulen seuraaviin estekisoihin, jotka ovat suht. lähellä ja niistä löytyy helppo rata... Nyt kaikissa jotka järjestetään on vain keskivaikeesta ylöspäin :(
 Bellan tiineyden suhteen, ei vieläkään ole varmaa tietoa. Sen massu tuntuu isommalta.. No sen näkee sitte. Se on ihan höpsö ihmisrakas pupu, joka haluisi vaan mutustella herkkuja. 
Kuivatan tällä hetkellä vaikka ja mitä. Yksi on omena. Tuossa vihreässä jutussa kuivuu omenaa päällimmäisissä lokeroissa ja se kiinnostaa Nikitaa ja Elmeriä hyvin paljon. Ei mikään ihme, kun ovat vielä kosteita ja tuoksuvat hyvälle. Nikita on yleensä vaikea kuvattava, mutta nyt se poseerasi aika hienosti. Mutta kyllä myös rallia vedettiin!


 Elmeriä harmittaa kun se ei saa omenoita..
 Ja sitten. Kertokaapa, kun olette äänestäneet videoita ja ohjevidoita ykkösiksi, että mitä videoita haluaisitte? Mistä aiheesta?

Helpottaisi kovasti tätä videoiden tekemistä!

Voisin jo ilmoittaa, että voisin 100 lukijan kohdalla pitää kanimaisen arvonnan!


2 kommenttia:

  1. Miten kanin kynnet leikataan. Miten kanille laitetaan valjaat. Miten ruokin kanini aamuin illoin. Miten siivoan wc laatikon. Miten teen kaneilleni perus tarkastuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista :) Toteuttelen nuita tässä piakkoin!

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!