tiistai 29. heinäkuuta 2014

Uusia esteitä!

Mulla oli tylsää, joten päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja rakentaa (hyvin vähäisestä rakennusmateriaali varastosta) muutaman esteen. Yhden sain jo kokonaan rakennettua, ja toisen puoliksi. Kunhan vaan saan maalia jostain/ostan sitä, saa noista ihan kivatkin. Noita mun rakentamia ennen, mulla oli siis vain yksi papan rakentama este, eli nyt mulla on pian jo kolme estettä. Jesh! Teen kyllä lisää ja erilaisia, riippuu vaan mihin mun taidot rakentaessa riittää!
 Tästä esteestä tuli musta ihan hyvä, mut pittää ostaa sitä maalia, nii noi ei näytä ihan noin rumilta :D Toi on siis normi pystyeste, korkeutta on suurimmillaan 50 cm. Tein muuten myös kuvassa näkyviä puomeja sanomalehdestä. Suosittelen, koska noi on kevyita ja lentää helposti pois, niin kani ei loukkaannu. Myös jos menee puomi rikki, ei haittaa niin paljoa kun voi ilmaseks tehä uuen :)
 Sitten tämä este, joka on puoliksi valmis. Mä en nyt muista miksi tuolta kutsutaan, mutta pituudeltaan este on maksimissaan 50 cm, ja korkeudeltaan 30 cm. 
Sitten on viel tää vanha este, joka on maksimissaan n. 25 cm. Tää on hiukan epäturvallinen, mutta kun sen on noin matala, ei voi oikeen sattuu mitään...

Mutta joo, tällänen on mun estekokoelmani :) Ens postaukseen.

1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!