torstai 31. heinäkuuta 2014

Esteilyä Elmerin, Pörrin ja Åsan kanssaTänään hypytimme kaneja, ja kaikille meni hyvin! Åsa oli ensimmäisenä vuorossa, ja meni vähän "jäykästi" tänään. Tosin, juuri kun olimme saaneet Åsakke valjaat (joka ei ole niiiin helppo operaatio) alkoi jyrisemään uhkaavasti. Luulen Åsan jännittäneen sen takia.

Tämän kuvan otin siksi, että tästä näkee uusimman esteeni, jonka rakensin eilen. Tässä esteessä on yksi huono puoli.. Mun pitää keksi miten noi samperin x-tolpat pysyy pystyssä :D Ideoita?
Ja kuten arvailinkin, Åsan hyppelyt loppuivat lyhyen, sillä päälle nousi raju ukonilma, tuuli ja satoi hirveästi. Tämä kesti jotain 30-45min. Kaikki oli ihan märkää, joten ei jatkettu Åsan hypytystä enää tämän jälkeen, sillä mulle oli tulossa vieraita :) Nimittäin:
Pörri sai naisseuraa. Oikeasti tämä Höpö -niminen tyttökani oli Pörriä paljon isompi, vaikka kuva kertoo toisin. Tämä Höpö on Ladyn tytär :) Onnistuneita astutuksia tuli yhteensä neljä kappaletta.
 Seuraavana vuorossa oli Elmeri, joka yllätti positiivisesti. Luulin sen jo unohtaneen esteet, sillä onhan viime esteistä jo muutama kuukaus aikaa. 
 Elmerin ponkaisi enkakseen 25 cm, saman kuin Åsa sai aiemmin tällä viikolla. Elmeri ei kuitenkaan ole kisa-ainesta, sillä se varmaan jännittäisi kisoissa.
 Viimeisenä hypytimme Pörriä joka yllätti kyllä mun ja mun siskon ajatukset. Luultiin sen saaneen ikuinen kammo esteille, koska viimeksi se sai sätkyn, hihnan kiertyessä takatassun ympäri.
 Huomaattehan, että tämä on nyt jo se 25 cm!
 Mutta Pörripä se ponkaisi 30 cm esteen kerralla yli! Hieno Pörri! Alla pieni pätkä hyppelystä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!