maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kanien päivä videolla ja kuulumisia!

Morjenstas kaikille lukijoille ja muillekin jotka eksyivät tänne! 

Arvontaa ei nyt siis tullut, koska osallistujia ei tullut tarpeeksi. Koitetaan joskus ehkä uusiksi, vaikka joulun aikaan ;) Mutta olin siellä Helsingissä ja siellä oli ihan sikakivaa, käytiin shoppailemassa ja serenassa. Suosittelen kaikille käymään serenassa, sillä siellä on ihan tosi hauskaa. Oma lempparini oli rengasliukumäet/joet, mikä on teijän suosikki, jos ootte käyneet siellä?
Ostin Sellosta kaneille yhden lelun, jonka annoin Åsalle. Sellon Faunatar oli kiva, mutta tykkäsin enemmän siitä Faunattaresta joka oli Jyväskylässä.  Åsan uusi lelu on sellainen metallitanko jossa on nyt puinen maissi, mutta kun se on rikki, siihen voi laittaa vaikka porkkanaa.
^ Kuvat on siskoni, joten siksi tuo osoite yläkulmassa, käykää toki sielläkin.

Poikaset ovat kasvaneet ihan hirveesti, ovat jo yli neljä viikkosia! Niille on löytynyt koditkin jo, pääsevät samaan kotiin. Uros leikkautetaan ja ja ne saavat asua yhdessä sen jälkeen. Uusi koti on n. 15-20min ajomatkan päässä!
Muillekin pupuille kuuluu hyvää, ja ovat tykästyneet ulkona asumiseen. Nytkin sataa ja kanit istuvat sateessa, vaikka suojaakin olisi tarjolla. Bella rakastaa sadetta, sillä sille tulee tosi helposti kuuma. 
Mutta päästetäänpä teidät videon pariin. Hei ja muuten Elmeri syö heinää nykyään yhden heinäpallollisen päivässä, kiitos Jr Farmin kuivattujen tuotteiden. Olen niin iloinen!!5 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!