sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Lumeton maa

Taas tulee postausta, mutta päätettiin ottaa taas kuvia mun pupusista. Lumi on sulanut olemattomiin, kuitenkin jää ja tulvivat ojat muistuttelevat sulaneesta lumesta. Saa nähdä tuleeko blogiin enää uusia lumikuvia tältä talvelta, mutta nyt vuorossa kuvia paljaalta maalta.

Ensimmäisenä ulkoilemaan pääsi Nikita. Hypytimme taas kaneja parilla pienellä esteellä. Niksu oli hieman jäässä, eikä ollut hyppytuulella. Muutenkin se oli vähän pelokas, mutta kun jännityksestä päästiin, tykättiin juoksennella ympäriinsä.

Bella hyppeli esteitä yllättävän hyvin, sillä se ei ole mikään estehirmu. Tavalliseen tapaan siitä sai oikeastaan pelkkiä posekuvia, sillä se ei oikein innostu ulkoilusta. Onneksi Bellan posekuvat on lähes poikkeuksetta suloisia!

Sitten tämä nuorukainen, jolla virtaa riittää vaikka muille jakaa. Fiona hyppii todella hyvin ja innokkaasti esteitä, josta olen hyvin yllättynyt, sillä Bella eikä Fionan isä mitään estehirmuja ole. Fiona tykkää muutenkin juoksennella ympäriinsä ulkona.

Onko muiden kotipihoissa vielä lunta, vai onko sielläkin yhtä harmaata kuin täällä päin Suomea? Mitäs piditte tällä kertaa kuvista?

2 kommenttia:

  1. Meillä on vielä melko paljon lunta. Suloiset puput ja kivoja kuvia! :')

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!