lauantai 16. tammikuuta 2016

Talvisia kuvia

 Heippa kaikille! Pitkään aikaan ei ole tullut otettua kunnolla uusia kuvia kaneista. joten tänään ajattelimme siskon kanssa kauniin ilman kunniaksi hieman kuvata pupusia. Tänään oli vuorossa mun puput, ja joku toinen päivä siskoni kanit pääsevät nauttimaan lumesta. 
Laitetaanpa vaikka ensiksi Fionan kuvat. Fionalla on kova kiima nyt, ja auringonvalo vain innosti pientä. Kuitenkin saimme tytöstä myös hyviä kuvia. Fionan pitkä turkki tosin ei ollut lumesta samaa mieltä, vaan paakkuuntui ja vähän meni takkuun. Fiona itse oli ainakin aluksi hyvin innoissaan. Pieniä esteitäkin hypimme.  
Vaihdetaanpa vaikka välillä pystykorvan kuviin, eli Nikitaan. Nikitankin kanssa menimme vain ihan pieniä esteitä, sillä olemme hyppylomalla sen kanssa. Pieni muistinvirkistys ei kuitenkaan haittaa :) Nikita tykkäsi kanssa ulkoilla, mutta sille tuli aika nopeasti kylmä.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisinpänä kaneistani vanhin Bella, joka täyttääkin jo kolme keväällä. Vastahan se oli pieni pallero. Nykyään vähän isompi pallero on sylivauva, joka haluaisin vain rapsutuksia. Olin yllättynyt, kun jopa Bella hyppäsi pieniä esteitä ja juoksenteli innoissan.

Mitäs piditte kuvista?

4 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!