sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuulumisia ja kuvia

Täällä päin pakkanen tippui nollaan, joten on ollut kiva ilma ulkoilla. Itse olen ollut kipeänä keskiviikkoillasta asti. Vasta eilen illalla alkoi olla hyvä olo, ja tänään pientä nuhaa ja yskää lukuun ottamatta ihan ok olo. Olen siis nyt vielä neljä viikkoa työssäoppimassa päiväkodissa, päivät on pitkiä ja uuvuttavia. Tänään otimme siskon kaneja ulkoilemaan, sillä viikko sitten mun kolmikko sai nauttia lumesta.
 Nasse ja Lady pääsivät ensin ulkoilemaan. Ladystakin saatiin pari tosi kivaa kuvaa. Se kun ei ulkoilusta niin kovasti nauti. Nassesta saa aina hyviä kuvia ja postaukseen oli melko vaikea päättää pari. Niiden totutus ei ole edennyt, mutta ehkä vielä joskus ne on pari. Lady täyttääkin kesäkuun ekana päivänä jo neljä. Onko siitä jo 4 vuotta kun haimme ekat pienet pallerot meille?!! Nassekin täyttää kolme, kolmen päivän päästä :D
 Pörri kerää naamaansa aina kiva lumikerroksen talvella.  Pörri täyttää keväällä myös kolme vuotta, samoin Bella. Eli meillä on kolme samana vuonna syntynyttä kania.
 Zeldan kynnet olivat kasvaneet pitkiksi, ne kasvavat paljon nopeammin kun meidän muiden kanien kynnet. Zelda tykkää ulkoilemisesta paljon, ja siitä saakin kivoja kuvia. Zelda siskonsa Nikitan kanssa täyttää kaksi keväällä. Meidän kuopus Fiona täyttää vasta vuoden sitten keskellä kesää.


 Toivottavasti ensiviikolla saan otettua sisällä studiokuvia omista kaneistani :)

2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!