lauantai 20. syyskuuta 2014

Poikasten kuulumisia

 Poikaset ovat jo yli kaksi viikkoisia ja vipeltävät välillä pesän ulkopuolella. Tosin eilen siivosin alkuperäisen hippopesän pois, koska pelkäsin pesän alla olevien pahvien homehtuvan tms. Pistin tilalle sellaisen pöydän, ja sen alle peiton, jonka päällä ne nukkuvat nytkin tyytyväisinä. Kaikilla poikasilla on silmätkin auki, ja sukupuoli jakauma on joko 3n + 1u tai 4n :) Toinen sinisiamsoopeleista on vielä epävarma, mutta pojalta se näyttäisi.
 sinisiamsoopelit
Sinisiamsoopeleista olemme miettineet / siskoni on miettinyt jättävänsä tytön kotiin, mutta se ei ole vielä varmaa. Kuvistakin huomaa hyvin, kuinka tämän värisillä pukkaa rubiini silmät olemaan.

Koko ajan nämä tulevat isabelloja hiukan jäljessä ja ovat hieman hoikempia. Kuitenkaan ero ei ole mikään niin suuri, että tekisin mitään. Välillä otan ne juomaan maitoa, mutta en tee sen enempää.

Nimiä ei ole lainkaan vielä mietitty kellekään poikasista, että jos teille tulee ideoita näiden nimiksi, niin sanokaa! Sellainen, että kaikilla nimi sopisi johonkin ryhmään.
 Isabellat
Nämä ovat minusta kummatkin tyttöjä. Aivan ihania sylimössyköitä kummatkin, ja toinen näistä on oikea hörökorva ja viipottaa korvat pystyssä milloin missäkin.
 Ylpeä mamma, jolle kuuluu myös hyvää. Otti ihan hyvin eilisen pesänmuokkauksen.
 Taskuvaras?
 Hä? :3
Vihdoinkin jonkinnäköinen rivikuvakin onnistui.

Pörrin luona kävi kesällä Ladyn poikasista yksi, ja sai poikasen. Poikaselle kuuluu hyvää, ja se on vain 4 päivää vanhempi kuin meidän nelikkomme. Sillä on Pörrin korvat, ja seon kuvien perusteella luonnonharmaa perhonen. Poikanen on kuulemma muuttanut pois pesästäkin jo :)

Kuka poikasista on lempparinne?

9 kommenttia:

 1. Oi että kun ne on niin sulosia! :3 Mä tykkään kaikkien ulkonäöstä :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kaninpoikaset on kaikki melkein poikkeuksetta lutusia!

   Poista
 2. toi toisiksi viimeinen kuva on söpö :333

  VastaaPoista
 3. Voisitko edes käydä katsomassa blogini: pienikanisuuriloikka.blogspot.fi
  Ja jos kiinnostaa enemmänkin niin liity ihmeessä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kommentoin nyt ekaa kertaa tänne sun blogiin ja alotin tän seuraamisen vähän aikaa sitte. (: Sulla on ihana blogi ja ihania pupuja! Aww noi kuvat :3

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!