sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pakkasia ja näyttelyitä tulossa

Eli kanit muuttavat pikkuhiljaa takaisin sisälle. Olen saanut oman osuuteni ja Ladyn jo sisälle, mutta sisko tuli vasta tallilta kotiin, joten hän laittelee häkit Pörrille ja Zeldalle pystyyn kunhan kerkeää. Syitä sisälle muuttoon on parikin. Tänne on luvattu jopa 5 asteen pakkasia öiksi. Okei, se kuulostaa pieneltä, mutta lämmittämättömässä kanilassa se kylmyys tulee sisälle väkisin. Varsinkin kun tiedämme Ladyn kärsivän kylmästä jopa sisätiloissa talvella, emme halua pitää pupuja kylmässä.  
 Tästä muutoksesta johtuen Bella joutui pesueineen muuttamaan tehdashäkkiin. Poikaset kun sattuu nyt vaan tulemaan komppareista läpi ja yli!
Toinen syy kanien muuttamiseen on tulevat näyttelyt. Kanit mitä todennäköisesti alkavat muutoksesta johtuen vaihtamaan karvaa, joten saavat aikaa vaihtaa sitä ennen näyttelyitä. Muutenkin tarkoituksena on totuttaa Åsaa, Ladya ja Pörriä sylittelyyn. Eli ne kolme tulevat mukaan Porin pettiin. Tarvitsee sitä ennen totuttaa varsinkin Åsaa selällään olemiseen. 
 Tein pienen videon eilen, tässä:4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hyviä kuvia oot ottanu ja ihana video! Oon uus lukija, kommentoin jo edelliseen, mutta huomasin, että oli tullukin jo uus postaus. Noi poikaset on tosi söpöjä! Ja poikasten äiti kans ja muut sun puput :D :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva että vaikka olet uusi, viitsit kommata! :)

   Poista
 2. Ihania kaneja sulla ja kun on kylmät ilmat nii onhan pupujenkin jo varmaan kiva päästä sisälle lämpimään.♥Voitko käyä kattoo munkin blogin ja liittyy lukijaks?
  www.luppaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!