lauantai 13. syyskuuta 2014

Poikaset 9vrk ja kanien päivä video!

Heippa kaikille ihanille lukijoille! Oon ollu hiukan laiska kirjottelemaan, mutta ei täällä kanipuolella ole mitään järisyttävää tapahtunutkaan. Olen saanut jo yhden toiveita, siitä millaisia ohjevideoita haluatte, mutta olisi kiva tietää muidenkin toiveita, jotta voi miellyttää mahdollisimman monia :) Voin myös toteuttaa ojeet postauksena, ei ole pakko olla video toive :) Kuitenkin nyt mulla on elein otetut kuvat poikasista, ja tänään tuleekin täyteen jo 9 vrk, ja silmät alkavat jo näyttää siltä, että tämän viikonlopun aikana aukeaa ensimmäisillä :)


 Pesässä on siis kaksi isabellaa ja kaksi sinisiamsoopelia(?). Sukupuolia en ole vielä katsonut, mutta kun vähän kasvavat niin. Alustavia varauksiakin otan vastaan, jos joku on kiinnostunut mahdollisesti pörröisitä luppa lapsista.
 Sitten kuvasin kanienpäivä videon eilen, ja tällä kertaa tein sen arkena, tosin perjantaina jolloin pääsen klo. 12.15 koulusta, mutta kuitenkin :) Toivottavasti tykkäätte!

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Ja toi häkin siivous video on mukava. Mutta hei! Mulle tuli tällänen kysymys mieleen, että teetkö sä bannereita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan mä tehdä jos pyydetään :) Ja kiva et pidit!

   Poista
 2. Voitko tehdä mulle? :) otan yhteyttä sähköpostilla.

  VastaaPoista
 3. Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi? Onko ilmainen? :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko käydä kurkkaamassa blogini? :) pienikanisuuriloikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voisikko tehä mullekkin bannerin? http://nausterit.blogspot.fi/

  Se on sit koira blogi mut haittaaks?

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!