sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Åsa ja sen häkin sivous videolla

 Eilen tulostettiin ja maksettiin ilmot Porin näyttelyihin, mutta päätettiin jättää Pörri ilmoamatta luonteen ja nykyisen karvatilanteensa takia. Se vaihtaa karvaa ja turkki on ihan hirveä, niinkuin pitkäkarvaisilla vaihdon aikaan yleensä. 
Åsa ja Ladykin vaihtaa, mutta sitä ei huomaa kuin kokeilemalla turkkia/"nyppimällä" turkkia. Ainut ongelma näyttelykaksikon kanssa on Åsan murkkuilu. Sen takia pidän sille kuukauden sylikuurin, jospa olisi apua. Kynnetkin kerta pitää leikata, jos ei halua saada nollia niistä. Tänään sain sen jo kerran pysymään hetken selällään. Kyllä se siitä. 
Onko teistä joku tulossa Poriin? Olisi kiva tietää, niin voisi käydä moikkailemassa :)


Ensiviikolla ei välttämättä tule sen pahemmin postauksia, koska huomenna menen suoraan koulusta kaverille, koska aloitamme pitämämme kokkikerhon huomenna, joten tulen vasta seiska-kasilta kotiin illalla. Tiistaina on mun isoskoulustus, joka alkaa puoli viideltä, ja menen sieltä suoraan partioon, ja tuun kotiin kasin jälkeen. Keskiviikkona on saunailta. Torstaina pakkaan. Perjantaina koulun jälkeen jään koulun kokkikerhoon, josta tuun kotiin kahelta ja kuudelta menen isosleirille viikonlopuksi. Joten mun viikko on aikas häslinkiä.

Sen takia teinkin teille pienen videon, siitä miten mä siivoon Åsan häkin:10 kommenttia:

 1. Miten saat tolleen äänitettyä nuo sun puhumiset tohon videolle?(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei tosi kiva postaus (y)

   Poista
  2. Kiitos. Muokkaan videot perus Windowsin elokuva työkalulla, ja siinä on sellainen kohta että "tallenna ääni" tai jotain vastaavaa. Siitä sitten helposti varmaan itsekin osaat. Muilla muokkausohjelmilla en valitettavasti tiedä :/ :)

   Poista
  3. Mä samalla kans. pittääpä kokeilla

   Poista
 2. Hyviä kuvia Åsasta ja kiva video! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä kommentit piristää päivää mukavasti!

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!