maanantai 14. lokakuuta 2013

Valinnanvaraa on mutta valinta on vaikea!

Olen nyt todenteolla ruvennu miettimään mitä ruokaa syötän Ladylla kun se on tiine sekä tulevilla pikkupupuille. On monia ruokia josta valita, mutta kaikista löytyy aina jotain miinuksia! Aajttelin, että Lady saa vauvaruokaa ja Hobbyä sekaisin, ja poikaset saavat sitten syödä sitä vauvanruokaa, ja js nyt samalle kipolle tunkevat kuin Lady niin tottuvat Hobbyynkin. Esittelen nyt vaihtoehtoja ruuista joita olen nähnyt ja kuullut: painamalla kuvasta pääset tuotetta myyvälle sivulle.


Cuni junior Nature

Kuulostaa terveelliseltä, ja on kuitenkin suht. edullista ja sitä saa helposti tilattua netistä. Olen myös itse syöttänyt kaneille joskus ihan aikuisillekin suunnattua Cuni Naturea. Kanit eivät lihonneet, ja pysyivät hyvässä kunnossa. 

Bunny Traum Young

Tuoteselosteen perusteella näyttäisi oikein hyvältä ja terveelliseltä ruualta, ja on aika edullinen sekä helposti tilattavissa netistä. En tiedä onko varteen otettava vaihtoehto?

Ja sitten yksi jonka otan aika varmasti;

Oxbown Young rabbit ruoka. Siinä on vain yksi huonopuoli, tiedän että sitä saa faunattaresta, ja täällä päin ei ole faunatarta missään. Enkä tiedä voiko sitä tilata mistään päin internettiä. Voi olla, että teen sekoituksenkin, mutta saas nähdä.

Mitä pellettiä itse suosittelet, tai olet syöttänyt tiineille emoille, imettäville naaraille sekä kasvaville poikasille? Kerro oma mielipiteesi!

6 kommenttia:

 1. Minä syötin ihan Hobby Plus Cuni Fit Plussaa sekä emolle että poikasille. Kaninpoikasille ei kyllä tietääkseni tarvi antaa mitään poikasruokaa, niinku esim. koiranpennuille tarvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin tehdä sekoituksen, jossa on hobbya, owbowta ja naturea :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. suosittelen oxbowia! Ennen en tiennyt mitä ruokkia kaneilleni, sitten luin blogeista suositteluja ja päädyin oxbowiin, en voisi olla tyytyväisempi vaihtoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ano! Ja olenkin ottamassa oxbowta, sekä muita ruokia toisiinsa sekoitettuna.

   Poista
 3. Ihana blogi teillä! :)
  PS: Liityin lukijaksi! ♥

  Sadetakin Suojassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kommenttisi piristi ihanasti! Teilläkin blogi näyttää ensisilmäyksellä todella mukavalta!

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!