tiistai 29. lokakuuta 2013

Onnea Cola, Fanta ja Jaffa!

Elikkä siis tänään 29.10 ensimmäiset kanivauvat, jotka meillä syntyivät täyttävät vuoden. Tässä blogissa en ole heistä pahemmin kertonutkaan, mutta vahinkoja olivat, kuten myös Elmeri ja hänen sisaruksensakin. Mutta näistä kahdesta poikueesta olen oppinut todella paljon kaneista, ja että eivät ne ole pelkkiä kaneja, vaan aivan kuten kissat ja koiratkin! Lemmikkejä joita pitää hoitaa ja helliä. Mutta ei siitä sen enempää, mutta siis silloiset Cola, Jaffa ja Fanta ONNEA! HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ!

 Taka-alalla koko kolmikko :)
 Edessä Cola, takana Jaffa
 Edessä Jaffa takana Cola
 "vaalea veriköt" "päällimäisenä" Jaffa alla Fanta
 Koko konkkaronkka
Jaffa ja Cola, seka pikkuinen Elmeri! 
 Fanta
Myrsky on onnellinen isä :) :3 Ja Lady äiti.


Nyt vähän sitten tuosta enkku jutusta, sori toin liian rohkeasti englanti "taitoni" esille. Mun enkku oli 8, mutta se tuli varmasti oikeastaan käytöksen sekä sen perusteella että joka tunniksi läksyt tehty. Ja minähän sanoin että en ole hyvä enkussa. Hyvä tulla anona huuteleen! Mutta kun se nyt joitakin haittaa, en kirjoita englanniksi, ettei ainakaan toisten opiskelut mee pilalle!

Mutta teitä on jo 10, kiitos kaikille ihanille. Tästä lähtien muuten tarkastan kaikki kommentit!

2 kommenttia:

  1. Älä anna anonyymin kommentin vaikuttaa sun elämään. Sun oma blogi ja saat kirjoittaa siten miten itse haluat. Oli se sitten virheellisesti tai ei! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mutta en mä sitä itteeni onneksi ottanutkaan, yleensäkään ilkeitä ano kommentteja ota. Minusta kun jokainen saa blogissaan kirjoitellaan melkein miten vain :)

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!