keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kuvailua sisätiloissa!

Tänään päästin kaikki vuorotellen vapaaksi olkkariin kirmailemaan, ja ainakin Bella ja Elmeri otti ajasta kaiken ilon irti. Myrsky ei kovin tykkää olla vapaana, ja Ladya olisi kiinnostanut aidattujen alueiden toisella puolella olevat jutut. Elmeri sai jopa nähdä Bellaa tänään, häkin välityksellä tietenkin.


Pidän erityisesti Ladyn ja Bellan isoista kuvista, ne onnistui mielestäni todella hyvin, ja poseeraus täysi kymppi! 
Kävin tänään tossa lähieläinkaupassa hommaamassa Veeran kaneille sovitut joulupaketit, mutta en nyt kerro mitä paketit sisältävät ;) Mutta eläinkauppakäynnin jälkeen tuli sellainen fiilis, että voi kun mäki saisin hamsterin tai omia gerbiilejä <3 Sain nimittäin silitellä kahta pientä hamsterisisarus vauvelia :3 Mutta ei, pidättäydyn tästä unelmasta nyt ainakin vähäksi aikaa. Nyt en jaksa hoitaa enempää eläimiä kun meillä nyt on. Ja vielä kun vauvojakin tiedossa alkuvuodelle. 
Nyt alkaa olla sellainen aika, että on aika fiksua ruveta miettimään joululahjoja pitkäkorville, ja olenkin jo vähän katsellut kaikilta nettisivuilta kivoja lahjaideoita pupuille.  

Ketä muu antaa joululahjoja omille kaneilleen, tai ylipäätään lemmikeilleen? Mitä annatte? Miten paljon rahaa saatte kulumaan lemmikin lahjaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!