sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Häkkien esittelyä, ja muuta höpöttelyä

Moikka kaikille ihanille lukijoille ja muille. Teitä lukijoita on jo 9 näinkin lyhyen ajan sisällä, wau! Mutta tiedän muutaman henkilön, joilla ei ole google tiliä, ja lukee tätä blogia anoina, eli lukijota on todellisuudessa enemmän!  Voisin vaikka järjestää arvonnan kun lukijoita on 20, mutta en halua tällä kerjätä lukijoita, eli vain oikeasti kiinnostuneet, liittykää te blogiini, jos tahdotte nopeammin arvonnan :) Palkintoina tulee olemaan kaneille tarkoitettuja tavaroita, tai ainakin kaniaiheisia juttuja.
Minua jännittää ne näyttelyt kauheasti, ja olenkin jatkuvasti rauhoittelemassa itseäni. Pelkään, että kanit ei osaa käyttäytyä ollenkaan, tai muuta vastaavaa. Mutta itse viikonloppua Veeran tykönä, odotan kamalan paljon, niin varmasti kanitkin. Saavathan ne uusia kanikavereitakin.
Ladyn poikimiskoppi valmistui eilen, mutta siitä kuvia/videota myöhemmin. Tänään kuitenkin kuvasin lyhyehköt häkkien esittelyt, jotka nyt paraiaikaa latautuvat tänne, joten ne tulevatkin postauksen loppuun.

 Joltain päivältä Myrskyn illallinen. Päällä salaattia, porkkana, naatit, tomaattia ja kurkkua, ja alta löytyy ainakin pellettiä. Saattoi siellä olla myös muutama nami. 
 Heh, joulukortteja. Voin heti sanoa, etten ole kovin taiteellinen, mutta haluan tehdä joulukortit itse. Minusta ehkä hienoin on tuo koirakortti, entä mikä teidän mielestänne on hienoin?
Myrsky jaloittelemassa :3

Olisiko teillä postausehdotuksia? Ja voin jo nyt sanoa, olen tekemässä toivekuva postauksen, eli kuvia joita haluatte nähdä saa kertoa! 

Ja mainostelen vielä niitä syntyviä poikasia, eli varauksia ja kyselyitä otetaan mielellään vastaan. Poikaset ovat siis risteytyksiä (kääpiöluppa x leijonaharjas + hermeliini) ja väreinä luultavimmin valkoista, mv japsia ja jotain muitakin voi joukkoon siunaantua. Silmät ovat ruskeita, sinisiä tai harmahtavia.

Voi ottaa yhteyttä minuun:
ihanat.puput@hotmail.fi
Tai Veeralle:
veera.e.jokinen@gmail.com

Juu eli tässä nyt kaikki höpöttely tällä kertaa, ja tässä aika pimeät videot, teille:


5 kommenttia:

 1. Tuo pupukortti oli musta kaunein <3. Ja tosi kivoja videoita!

  VastaaPoista
 2. Noita valkoisia wc-rullia ei saisi antaa kaneille, koska niissä on haitallisia aineia kaneille, vaan ruskeita saa ja tuo lelupallo on hyvä idea, mutta laita sinne vaikka heinää paperin sijasta, koska jos kanit syö paperia kanit voi saada siitä suolitukoksen. Tää mun kommentti ei ole sitten mitenkään pahalla vaan ajattelen vaan sun ihanien kanien parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, että kerroit, en edes tiennyt! Mitä niissä sitten on? Koska niitä saa (kai) antaa gerbiileillekin?
   + ja ainiin tuohon paperiin, ei Lady sillä oikeastaan leiki, mutta jos alkaisikin repimään, niin ottaisin sen pois ;)

   Poista
  2. En tiedä mitä niissä on, mutta kuitenkin myrkyllisiä aineita kaikille jyrsijöille, ruskeita saa antaa! :) Ei minunkaan kani hirveästi paperista ole kiinnostunut :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!