torstai 3. lokakuuta 2013

Moro vain!

Eilen siis kävimme eräällä kasvattajalla latattamassa Myrskylle ja Ladylle tatuoinnit, ja hienosti osasivat kummatkin olla. Myrsky kuulemma hiukan potkautti, mutta muuten meni hyvin. Nyt vain pitäisi maksaa näyttelymaksu, ja ilmoittaa puputit sinne näyttelyyn!
Voisin selittää tuota Ladyn astutus hommaa hieman paremmin, ja poistankin edellisen postauksen, koska minusta se oli liiiian epäselvä!Isänä toimii Pyry, joka on vanha uros hermeliini. Pyryn omistaa siis Veera. Pyry on jo kunnioitettavassa iässä, ja jos hyvin käy Veera ehtii saada Pyrylle uros puolisen jälkeläisen.  Veera haluaa siis jonkun jatkamaan Pyryn paikalle, kun siitä aika jättää. Poikaset syntyvät vuoden 2014 alussa, tammikuun ekoina päivinä. Ovat siis valmiita uuteen kotiin maaliskuun paikkeilla. Poikasia saa varata, mutta se, että varaat poikasen, ei ole tae siitä, että saat poikasen. Eihän mikään vielä ole varmaa. Mutta jos haluat varata poikasen, laita mieluusti sähköpostia minulle, tai Veeralle. 
Osoite johon voit laittaa minulle on ihanat.puput@hotmail.fi

Seuraava erikoispostaus on kanien päivä videolla, jos jaksan tehdä sellaisen, mutta jos en jaksa tulee se pelkkinä kuvina. Kiitos kaikille äänestäjille :)
 Kommenttia? Mitä haluaisit lukea? Onko kysyttävää?

5 kommenttia:

 1. Voisit vaikka lisätä tuohon postaukseen minunkin sähköpostini? Se on siis veera.e.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Poikasia!? Aww...
  -E.M. kuvisleiriltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Niistä tulee varmasti mainioita lemmikkejä, ja PET:tiin sopivia pikkuisia :)

   Poista
 3. Laitoin sähköpostia poikasiin liittyen. :)

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!