perjantai 27. helmikuuta 2015

Valmistautumista


 Tänään iltasella lähden Saloon, jossa yövyn ensi yön kanieni kanssa. Eilen laittelin paljon kuntoon kaikkea, joten tänään on ainoastaan eväiden ja kanien pakkaaminen reissuun mukaan.

Boksit laitoin niin että niissä voi yöpyä (jopa kaksi yötä) eli jonkinlaiset vessat molemmille sekä heinää. Alusiksi laitoin ensin sanomalehden, ja molemmille vaalean kankaan. Minulla on myös yksi vara kangas, jonka tarpeen tullen saa kahteen osaan, jos kummatkin päättävät sotkea omansa.

Lauantaina on siis Klaukkalan näyttelyt, sekä estekilpailut. Bella tulee pettiin, joten siksi eilen vielä puunailin sitä. Harjailin sen tassuja ja turkkia muutenkin. Alkuviikosta puhdistin myös hajurauhaset, koska niissä oli likaa. Tällä kertaa panostin Bellaan niin paljon kuin voin, joten sen mukaisia pisteitä lähdetään saavuttelemaan. En kuitenkaan odota mitään luokkavoittoja! =D
(c) Vera L. (kuva on lämmittely radalta!)
 Nikita tulee mukaan esteille. En odota kummempia, ainakaan mutkalta. Neiti ei ole harjoitellut sitten Raision kisojen, joten saa nähdä millaisella asenteella radoille mennään. Tänään saatan koittaa vielä keritä hypyttämään pieniä esteitä.

Koska kisoihin, kuin myös näyttelyihin on ilmoitettu tosi monta kania, voi olla, etten kerkeä edes viimeiseen bussiin, jolloin jään sitten Turkuun yöksi ja tulen aamulla kotiin. Sunnuntaina yritän keretä kirjoittelemaan millaisilla tuloksilla pääsimme läpi.

Kuka muu on tulossa Klaukkalaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!