lauantai 7. helmikuuta 2015

Kanihuone!

Hei vain kaikille. Tänään aamulla kun heräsin, jatkoin eilen aloittamaani kanihuoneen siivousta ja uudelleen järjestämistä. Syitä tähän on lähitulevaisuuden suunnitelmat, ja se, ettei edellinen ratkaisu miellyttänyt minua. Ainakin nyt uusi järjestys tuntuu paremmalla, avarammalle, ja kaikkien häkkeihin tulee edes jonkin verran valoa :)
 Kanihuoneen ovella on tuollainen todella söpö Varokaa kania -kyltti, joka sopii siihen kuin nakutettu. Oikealla puolella, kun ovesta astuu sisään on vain taso, sekä roskis. Oikealla seinällä ovesta nähden on sohva. jota kanit ovat jo tuhonneet jonkin verran. seinältä löytyy myös valjashylly, sekä naulakko. Violetissa pussissa säilytän kuivattua leipää.
 Sohvan vieressä on laatikko jossa on kaikkea kanitavaraa, sekä siivousvälineitä. Kun siitä jatketaan, löytyy hyllykkö, jossa pääsääntöisesti säilytän kanien hoitotarvikkeet, sekä pienet kanitavarat. Ylähyllyltä löytyy myös kanien "lääkekaappi" :) Hyllykön vieressä on Åsan häkki, joka on pöydän päällä, ja pöydän jatkeena on kanien ruokataso. Siinä on myös Bellan uusi häkki.
 Bellan häkin vieressä olevan muurin toisella puolella on vielä Nikitan ja Zeldan häkit, ja kantokopat.
 Tälläinen tämä meidän kanihuone nyt sitten on :)
Monet varmaan miettivät miksi Bellalle tuli isompi häkki. Siihen löytyy kuitenkin selitys lähitulevaisuudessa. En viitsi vielä täällä kaikille paljastaa mitä suunnitelmia minulla on, mutta saatte sen ennemmin tai myöhemmin tämän kuun aikana tietää :)

4 kommenttia:

  1. Onko tämä huone talon yhteydessä vai onko tämä ihan oma mökki? :)) Tää on vaa nii ihana♥♥

    VastaaPoista
  2. Poikasia tulossa? :D

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!