keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Karkulaisia ja kuulumisia

Tervepä terve, kaikki lukijat ja muutkin :) 
En oo nyt pahemmin kerenny koulun takia postaileen, toki myös kanit vie oman aikansa. Myös postailuinto on kadoksissa ja aiheet joten olisi mukava jos kertoisitte niitä tuonne kommenttiboxiin. Nyt myös ulkoasu tuottaa päänvaivaa! Teen sille piakkoin jotain!
Sunnuntaina oltiin ulkoiluttamassa Elmeriä ja Pörriä. Kummankin kanssa esteiltiin ja juostiin hullunlailla pihaa ympäri. Pörrin kanssa tosin kävi hiukan ikävästi, kun naru oli sen jalkojen välissä, ja se lähti juokseen. Se sitten pelästy sitä narua ja alkoi kirkua ja sätkiä, sain sen onneksi pian kiinni ja rauhoittelin pientä. Onneksi sille ei luultavimmin käynyt pahemmin, hiukan shokissa se loppu illan oli.. joka on aika ymmärrettävää.
Tässä se teki jonkinsortin ilopomppuja :D
Nyt Pörri on lähes oma itsensä, toki kaltereiden pureminen on loppunut, se kuitenkin on ihan hyvä asia! Ainakin se syö, juo, ulostaa ja liikkuu hyvin! 
Elmerin kanssa ei tullut kummempia ongelmia, mutta siitä en yksin ulkoiluttaessani saanut kuvia :( 

ah, mikä tarkennus!
Poikasillekin kuuluu hyvää, ja toisella mustista on jo kummatkin korvat suurimman osan ajasta lupalla. Myös sinisiamsoopeli alkaa toista korvaansa jos hieman lurpata. Mustat ja Armi on oppinut karkaamaan häkistä, ne tulee yli 30 cm korkusten aitojen yli! Miettikää nyt, semmoset pienet piirpertäjät.. :D Onneks ne ei pääse pois kanihuoneesta.

Bella ja Lady elelevät normi pupu elämää, eli niistä ei nyt kummempia juttuja ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!