torstai 17. huhtikuuta 2014

Aikuistumista ja koulupäivä!

Moikka vain!
Tänään Bellalla ja poikasilla oli jännä päivä, sillä ne pääsivät kouluun! Minulla oli esitelmä kääpiölupista, ja sinne sai ottaa lemmikkieläimen/t mukaan, ja mulla ei oikein oo muita täyskluppia kuin Bella, jolla on nyt poikaset, joten päätin ottaa koko pesueen. Siinäkös sitten niitä tovi ihailtiinkin ja pidin (pitkän) esitelmäni :) Kanit asuivat päivän koulun lemmikkihuoneessa!
Matkalla koululle aamulla.
 Koulussa puput asuivat tässä pienessä häkissä... On tämäkin parempi kuin kuljetusboxi, jota opettaja taisi ehdottaa :) Bella onnistuneesti kaatoi vesikupin kumoon ja siellä sitten oltiin tassut märkinä!

Muuten poikasille kuuluu hyvää. Tosin Armilla on luultavasti hammasvika, jonka takia sen alahampaat ovat heikompaa tekoa ja katkeilevat, ja ylähampaat kasvavat liikaa. Se kuitenkin pystyy elämään ja syömään normisti, joten hampaita lyhentämällä saadaan liikakasvukin kuriin!

Nyt kun poikaset ovat kuusi viikkoisia, on aika pian vieroittaa meiltä pois muuttavat muksut. Sen teen tässä pääsiäisenä, ja jatkamme myös Åsan ja Ladyn totutusta, joka nyt on alkanut mallikkaasti! Lady hiukan ajaa takaa välillä, mutta tähän asti on ainakin ollut normia pomon roolin selvittämistä!
Ajateltiin laittaa ne tollaseen koppaan, ja siellä ne pesivät toisensa ja....
 Lady alistui! Tätä en ois uskonu.
 Kun näytti menevän hyvin otettiin kansi pois ja siitä jatkokin oli hyvä!

Pari pakollista kuvaa tähän väliin :D


Noniin, nyt saatu pitkästä aikaa postaus kirjoitettua. Postauksen kuvat on otettu uudella puhelimella, mitäs mieltä olette kuvien laadusta, onko parempia vai huonompia kuin edellisen kännykän kuvat?
Esimerkki edellisellä kännyllä:
 Yleensähän siis kuvaan järkkärillä, jotta postausta olis kivempi lueskella ja sillein..

Postausideoita olis kiva kuulla! Voin toteuttaa videona, kuvina ja/tai tektinä :) Postausinto on, mut aiheita ei :(


2 kommenttia:

  1. Ööö, eikö kanin luovutusikä ole n. 8-10 viikkoa? Luovutatko ne 6 viikkoisina, vai miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan vieroitan :) Eli erotan emosta, opettelemaan "itsenäistä" elämää sisarusten kanssa :) 8 viikkosina lähtevät vasta maailmalle!

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!