maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9 Arvonnan tulokset ja viikonloppujaarittelua

Arvoin tänään tuloksen arvontaan, ja valvojana oli siskoni. 

 Osallistujia oli ihan kiva määrä, ja lukijoitakin tuli uusia, toivon ettette lopeta lukemista arvonnan jälkeen, tai syystä ettet voittanut tätä arvontaa, sillä voin järjestää uusia pikkuarvontoja, tiettyjen lukijamäärien yms. kunniaksi. 
 Siskoni nosti voittajan nimen kulhosta, ja voittaja on:
Ashleixh hxielhsA, onnea sinulle! Otan sinuun postauksen jälkeen yhteyttä, vastaathan seuraavan kolmen päivän aikana, sillä muuten arvon palkinnon uudelleen? :)

Ja sitten viikonloppuun, joka meni todella hyvin, niin kanien kuin omalta osaltakin. Kiitos siis Veeralle, jonka luona sain yöpyä! Videon viikonlopusta näkee tästä linkistä; http://www.youtube.com/watch?v=SFsWLOsh1b8 Ja koska se on yksityinen ja veeran youtubetilillä, en voi sitä tähän tekstiin upottaa. Mutta linkistä voitte sen katsoa. 
Perjantaina heräsin aikaisin, pakkasin puput bokseihin, söin ja lähdimme autolla kohti rautatieasemaa. Lady ja Myrsky eivät olleet ennen matkanneet junalla, mutta hyvinhän sekin meni. Matka oli pitkä, se kesti n. 3 tuntia, ja välissä oli vaihto toiseen junaan. Joskus vähän ennen yhtätoista olin perillä, ja Veera tuli minua vastaan. Veeran luona pistimme kanit omiin "asuinpaikkoihinsa" ja purimme tavaroita. 
Lady ja Pyry saivat nähdä toisensa jo perjantaina, mutta lauantaina sitä vasta yritettiin astuttaa, ja jos kaikki menee hyvin tammikuussa täällä on pikkuisia pupu vauveleita, mutta se ei ole varmaa, sillä astutus ei ollut helpoin... Lady ei aluksi innostunut Pyryn jutuista, mutta yksi ehkä onnistunut astutus me bongattiin. 
Näyttelytkin menivät hyvin ja meille lähti pupuille 93,5 pistettä kummallekin ja Lady sai pari palkintoa käsiteltävyydestä ja turkista, nyt olen ylpeä! :) Veerankin kanit saivat hyvät pisteet sillä Pipsa sai myös 93,5 pistettä ja Peppi 91 pistettä.
Viikonloppu meni liian nopeasti, ja sunnuntaina aika meni pikavauhtia, joten pian pitikin lähteä junaan, ja takaisin kotiin. Toivon, että näämme taas pian Veeran kanssa!

Moikka :)


2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!