torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 19 siistit häkit ja kuvia

Heissulivei ihmiset! Tänään kirjoittelen hyvissä ajoin luukun, sillä meillä ei ole koulua, muutakuin illalla on joulujuhla. Ja jouluhan on aivan pian!! En malta odottaa, sitä kun kanit saavat mitä ihanempia (uskoisin näin) lahjoja, arkeaan ilahduttamaan.

Tänään tulee normipostaus kaikkien kanien kuulumisista, eli eikös jo aloiteta?

 Bellalle kuuluu kaikinpuolin hyvää. Se on alkanut luottaa minuun, ja uskaltaakin tulla syliin, ja muutenkin on rohkea. Sillä on vain nyt Pörrin ansioista kova kiima, ja silittäessä pakkaa menemään ihan alas ja häntä pystyyn, ikään kuin odottamaan uroksen astumista, raukka parka kun ei tule ainakaan pitkään aikaa urosta saamaan. Neidistä on tullut myös pullukka, joten ruokaa olen hieman vähentänyt, jotta pallomaha pienenisi.
Tuossa ylhäällä on kuva Bellan 90x90 häkistä, mistä se usein pääsee jaloittelemaan. Heinät on seinän ja häkin välissä, koska heinähäkkiä ei vielä ole, ja tuolla ne pysyvät puhtaina.Bella 


Pörri on kotiutunut mainiosti, ja on myös erittäin kiinnostunut Bellasta. Pörri ei osaa juoda pullosta vaan se juo kupista, joka on vähän huono, kun se tykkää kaataa kuppiaan. Pullokin sillä on melkein koko ajan tarjolla, että joskus sitäkin oppisi käyttämään. Pörrillä on pikkuhäkki, mutta pääseen siltä usein pois.


Pörri

 Myrskyllä elämä rullaa tavalliseen tapaan ja mukavasti. Sillä on iso häkki, jossa on tasoja ja heinä tunneli, sekä leluja tietty.  Myrsky haluaa edelleen elellä erakkona, sillä ei oikein siedä muita lähelleen. Samassa huoneessa ja näköyhteydessä kuitenkin elää kolme muuta kania (lady, bella ja pörri).


Myrsky

Ladyllekin kuuluu hyvää, ja silläkin on iso häkki jossa viettää lokoisia kaninpäiviä. Kokeilin varovasti Ladyn massua, ja siellä on ehkä poikasia, ainakin se on pulskistunut! Ja siitä on tullut erittäin herttainen ja huomionkipeä muita kaneja kohtaan!
Lady


Elmerille kuuluu hyvää, ja mahakin on nyt toiminut hyvin. Elmerillä on tuo luksusmökkero käytävässä. 


Elmeri 
 Olen nyt opettanut Elmerille paljon temppuja ja se osaakin jo tulla luokse (yllä), nousta takajaloilleen (alla), kävellä takajaloillaan, pyöriä.. Ja osaa se varmasti esteitäkin, jos vain olisi esteet millä koittaisi.

Mutta juu, tässä nämä kuulumiset, ja muistakaahan käydä lisäilemässä kuvatoiveta edelliseen postaukseen, jotta voin sellaisen toivekuvapostauksen tehdä.
Mu ny se o moro :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!