tiistai 31. joulukuuta 2013

Häkkiesittelyt alkakoon!

Nyt siis ajattelin aloittaa häkkien esittelyt, niin, että joka viikko tulee yhdestä häkistä videopostaus. Häkkien esittely järjestystä voitte tuolta sivusta käydän äänestämässä. Päätin kuitenkin aloittaa Bellan häkistä, joka sai tänään uuden, hiukan isomman häkin, sekä muuta uutta rompetta :)


Olimme tänään kaupoilla ja ostin pari siivousvälinettä kaneja varten, myös uuden vessan ansiosta saimme mukana tulleen lapion. Laitan pari kuvaa selventämään asiaa.


Eli siis pulloharja juomapulloja varten ja toinen (uusi) rikkalapio setti.Päätin vaihtaa blogille hieman raikkaamman, silti talvisen ulkoasun, sillä jouluhan meni viikko sitten! Muutenkin arastan sitä punaista, joten sininen on nyt parempi. Toivottavasti väri on teidänkin silmiinne hyvä, joten sanokaapa miltä uusi ulkoasu vaikuttaa, ja onko parempi vai huonompi kuin entinen?

Sitten uusi vuosihan alkaa huomenna, joten tämä on tämän vuoden vihon viimeinen postaus! Ja olenkin jo itselleni luvannut pari asiaa;

* Kaneille enemmän liikuntaa, ja hyvät lihakset ennen kesäistä kanileiriä.
* Joka ilta tarjolla tuoretta ruokaa puputeilla.

Ja pari toivettakin on;

* Muutaman päivän kuluttua syntyy terve ja upea poikue tähän maailmaan.
* Laumoja!

Toivotamme nyt kaikille oikein hyvää ja rauhallista uutta vuotta ja viettäkää tänä iltana ikimuistoinen ilta, ja ampukaahan rakettinne sinä aikana kuin kuuluukin, kiitos!

Heihei, vuosi 2013 ja tervetuloa 2014!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!