keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Luukku 24 Miten meidän joulu meni?

Mukavasti, ja oli kivaa ja hyvää jouluruokaa. Yleensä minä en ole jouluruuan ystävä, mutta tänä vuonna se oli muita vuosia parempaa. Kanitkin saivat "jouluruokaa" :)


Aamupalaksi näille annoin pelletin lisäksi banaania ja kuivia leipiä mössätyn banaanin ja kaurahiutaleiden kera, ainoastaan herkkävatsainen Elmeri nautti porkkanan kera aamunsa. Mutta poika söi sen porkkanansa kyllä ilomielin!
Kanit saivat jo aamulla lahjansa, ja kaikki saivat tosi kivoja lahjoja. Lahjoja tuli mummilta, äitiltä, Veeralta ja tietysti multa mun siskolta!

 Bella sai Veeralta saadun porkkanan makuisen mineraalikiven. Sekä multa se sai tuon jäätelön, purulelun, Kanitilkun valmistaman peiton, suolakiven ja mökin. Ja kanien "hammasharja" puuttuu kuvasta.
 Elmeri sai suolakiven, tyynyn, purulelun ja yrttiheinää minulta. Se sai myöskin äidiltäni sen hammasharjan, siitä ei tässäkään ole kuvaa. 
 Lady sai litran juomapullon siskoltani, äidiltäni hammasharjan, minun ja siskon yhteisen pedin sekä purulelun. Lady sai myös suolakiven. 
 Myrsky sai suolakiven, sillan, purulelut ja pedin minulta. Se sai myös äidiltäni hammasharjan. Mysky lahjoitta mansikan muotoisen purulelun Pörrille!
Pörri sai minulta suolakiven, äidiltäni hammasharjan ja tikkuja. Myrsky kun oli antelias antoi sen purulelun. Pörri sai kun muutti meille minulta maton, juomapullon ja -kupin. Pörri kun oli itsekin siskoni joululahja. 

Puput sai paljon yhteisiä lahjoja:

 Veera oli pistänyt pakettiin aivan todella ihania lahjoja, nimittäin puputit saivat palloja, sydämen muotoisia herkkunappeja, itse kasvatettavaa ruohoa ja voikukkaa, sekä porkkanan makuisen kiven. Veera laittoi mukaan myös valjaat, jotka sopivat kanin poikasille!
 Mummi lahjoi kaneja vihdalla, jonka puput ovat jo melkein yön aikana rouskuttaneet.
 Multa puputit saivat kukkakeppejä!
Ja äiti antoi nameja kaneille. Banaania ja johanneksenleipäpuun palasia!

Siinä lahjat joita kanit saivat, niitä oli ihan kiva määrä, ja kiitos kovasti kaikille niitäkin muistaneille. Myös meidän talon kissa ja koira saivat herkkuja lahjaksi:


:3

Eilen sitten myös löihöiltiin ja syötiin perus jouluruuat :p  Illalla saatiin avata lahjoja, ja sitten loppu ilta kului niitä katsellessa ja pupuja helliessä! kuvat kertovat: (laitan myös kuvat omista lahjoista!!)

 Tää on niin söpö kuva; Elmeri löhöö säkkituolissa!
 Iltapalalla oli porkkanaa, salaattia, omenaa ja vesimeloonia. Elmeri sai vain salaattia, mutta nautti siitä täysin rinnoin!
Miisakin sai maistella omia lahjojaan!

Sitten päätin, että esittelen mitä minä sain lahjaksi.  Ja mä lähen huomenna helsinkiin, joten silloin ei tule postausta, oon maanataihin saakka. Sit joululahjoihin. Kuvista puuttuu kummitädiltä saamani kirja!

 Äiti ja iskä anto mulle yhessä jumpsuitin (oranssi), housut (siniset), t-paidan (musta) ja sukkia! Kaikki oli kivoja! Ja tulee tarpeeseen. Jumpsuittia minä toivoinkin.
 Äidiltä sain villapuseron, 2 eri kirjepaperia ja kauan toivomani Mama leffan. Me katotaan se kaverini kanssa perjantaina!!
 Nämä tulivat yhdeltä tädiltäni, eli siis hänen itse tekemiään koruja ja nukkekotiini sopivat olohuoneen kalusteet. Ja sitten tuon ihanan kirjan, jota katsoin Nukkekoti Väinölän sivuilla, sain myös rahaa häneltä! kiitos tästä!!
Mummilta ja papalta tuli huppari, rahaa, otsalamppu ja toivomani liukuesteet talvikenkiin! Sekä tämän joulun ehdoton suosikkilahjani kaverirahi, joka on tavaroiden alla.
 Toiselta tädiltä.
 Aamulla saatiin joulupussit, jossa oli kaikkea kivaa, ja hyodyllistä. Löysin myös puurostani mantelin, jonka takia sain 10 euroa ylimääräistä.
 Siskoltani sain 15 € lahjakortin  Faunattareen.. Käyttöä tulee varmasti!!
Isäni antoi minulla taskulampun, kulta- ja hopeatussit, piirrustuspaperia ja hauskan koristeen!
 Bestikseltäni sain pukkikoristeen, säilytysrasian, koristeita, muotin, muistilappuja ja aivan superihania puputarroja!
 Osa Veeran paketista. Kääpiökaniopas, poikasvaljaat ja nuo itse kasvatettavat ruohot ja voikukat. Hän antoi mulle myös seinätarran, joka esiintyi jo aikaisemmin.
Ja ah <3 Ihana juliste sedältäni! :3 tulee seinälle takuu varmana!! Kiitos kaikista ihanista lahjoista.

Eli siis mukava joulu oli minulla! Huomenna lähden siis kohti Helsinkiä, joten maanantaihin asti moro!

4 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!