sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Uusi syksyisempi asu blogille!

Heippa kaikille ihanille lukijoille ja anolukijoillekin :)

Olen tämän päivän aikana ähertänyt blogin ulkoasun parissa ja jotenkin sain kuin sainkin itseäni miellyttävän bannerin blogilleni. Mitä mieltä te olette bannerista, ja nyt muutenkin blogin ulkoasusta?

Talvi tekee tuloaan, ja sen huomaa kylmähköistä öistäkin, Bella ja Lady ovat nyt asustelleet kanilassa, Myrsky ja Elmeri sisällä. Tarkoitus kuitenkin saada seuraavan viikon aikana kaikki kanistukset sisälle. 
Tänään kuitenkin on niin hieno ilma, että on sääli kun olen koko aamun viettänyt koneella väsäillen ulkoasua, ja olen vain miettinyt Myrksyn tarhaan viemistä, ja muiden pupujen valjailua, sekä kynsien leikkuuta.  Katsotaan josko jaksaisin iltasella pupuja valjaissa ulkoiluttaa, niin saisitte ihania syyskuvia katsella täällä bloginkin puolella.

Mutta mitä postauksia tahtoisitte? Kertokaa, nyt teidän täytyy ehdottaa! Kaikkia vaan mitä mieleen tulee!

2 kommenttia:

 1. Niin kuin sanoinkin jo, tämä on tosi kiva tämä ulkoasu! Ja olisi kiva saada postausta, jossa olisi kuvia teidän kanien häkeistä ja miten teillä asutaan. Olisi kiva saada myös postaus teidän päivärutiineista eli mitä teette päivittäin ja mitä kuuluu sun kanienhoitoon.. En tiedä oliko noi hyviä ideoita, mutta ideoita kuitenkin :D

  T: Veera & Peppi Pyry ja Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ideoistasi, ja otankin nuo korvan taakse. Kiva, että pidät ulkoasusta!

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!