sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Suunnitelmia loppuvuodelle

Ajattelin kirjoittaa suunnitelmista ja tavoitteista tänne bloginkin puolelle, jotta tietäisitte missä mennään. Minulla on paljon suunnitelmia, jotka osa saattavat venyä ensi kevääseenkin, mutta ne eivät silloin johdu ihme kyllä minun laiskuudestani! 

1. Toiveena olisi tatuoida kanit. Tai siis mun kanit. Aijon tatuoida ne siksi, että pääsisi tuomareille näyttämään kaneja, vaikkei nämä nyt mitään kiltteyden ammattilaisia olekaan, mutta söpöydellään viettelee varmasti tuomarin jos toisenkin! Pitäisi vain keksiä nyt joku joka tatuoi. Ja siis jos joku ei tiedä, tatuoin Myrskyn, Bellan ja Elmerin. 


2. Ja sit tietty johonkin näyttelyihin pääseminen olis niiden tatuointejen jälkeen aika kivaa, mutta siis ihan PETtiin vaan :) Mutta erityistoiveena olisi päästä Veeran kanssa niihin näyttelyihin! Mukaan lähtisi kaneista luultavasti Myrsky, paitsi jos sillä on kova karvanlähtö, niin sitten luultavasti Bella. Mutta tietysti jos kummallakin on samaan aikaan karvanlähtö, niin Elmeri joka ei juurikaan karvaa vaihda, pääsee mukaan!


Sitten ensi kesäksi toivon sellaista parempaa kanilaa, ja ainakin toisen ulkotarhan tahdon. Ei sillä, että vanha olisi huono, vaan että saatais enemmän kaneja kerrallaan ulos. Ja osa kaneista pääsisi keväällä muuttamaan kanilaan! Elmeriä sinne ei voi viedä, kun on leikkaamaton, niin villiintyis ihan kahen naaraan kanssa. Mutta Bella ja Lady ainakin vois siellä asua! Ja ehkä Myrskykin!

Moikka!

2 kommenttia:

  1. Toi 2. kohta <3 Määkin toivon samaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis niiin kivaa :) Pitää vaan saada tatuoinnit ja löytää joku näyttely!

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!