torstai 5. syyskuuta 2013

Tilaukset petshopista!

Eilen saapui Petshopista tilatut pelletit (25kg) sekä kuivattua voikukkaa. Suosittelen kauppaa kaikille, sillä tuotteet tilattiin sunnuntaina ja olivat perillä keskiviikkona, nopeaa toimintaa siis, eikä laadussa ole valittamista. Ainoa miinus oli säkissä oleva reikä, mutta luultavasti siitä mitään haittaa ole ollut!

<-- Tuossa vaiheessa pussia tyhjennetty ja pellettejä pakattu uudelleen laatikoihin ja ämpäreihin, jo noin puolen säkkiä.
Eli siis Jr Farmin tuottamaa -->
kuivattua voikukkaa, säästelen sitä nyt hiukan aikaa.


 Päätin sitten myös kuvata nuita muitakin herkkuja, mitä tällä hetkellä meillä kaneille on. Noh, eipä ole kauheesti mitään herkkua, kuin, että yksi tuollainen avaamaton Crispy Sticks pakkaus, joka siis sisältää 2 samanlaista tikkua.

Kuvaamatta jäi vainne kuivatut omena viipaleet, joita ostan lisää, kun menmme seuraavaksi isompaan kauppaan, ja kuivattua porkkanaa lähtee kanssa varmaan uusi pussi mukaan eläinkaupasta.

Seuraavaksi ostan myös tavaroita kaneille eläinkaupasta, kun sinne mennään. Ainakin Ladylle vessan, ja muita pieniä juttuja, kuten heinähäkkejä.

Pelletin ja voikukan mukana tuli jokin tuollainen pikkuinen pussi, ja olen vähän tyhmä, en tiedä onks noi ihmisille vai eläimille? Eikai eläimet tommossii voi syödä? Ne on ihan hedelmäkarkin näköisiä...

Uusi tulokas on jo pian täällä, ennää viikon loppua, ja muutama päivä, nimittäin tiistaina tämä höpönassu muttaapi tänne!


Postausideoita nyt kommettiboksiin kiitos! Voin tehä toivekuvapostauksen jos laitatte aiheita, joita kuvaan, voi liittyä ihan mihin vain, omaa kuvaani, en silti tänne laita. Voin kuvata mydayn kuvina? Kommatkaa!!!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!