maanantai 16. syyskuuta 2013

Herkkuja kaneille!

Moikka! Ostin viime viikolla kaneille muutamia juttuja, kuten Ladylle vihdoin hyvän vessan, herkkuja ja pari heinähäkkiä. Herkuista kyllä pidetään, joten kohtuudella! Kaikki ihan hulluina niihin!

 Tälläisiä, ei niin terveellisiä, mutta minusta ne käyvät makupaloiksi, jos niitä antaa kohtuudella ja harvoin. Kanitkin tykkäävät kun pelletin seasta pilkistää joskus jotain muutakin. Nuo Festival tikkuherkut ovat ainakin kovasti kaikkien suosiossa, ja niissä on yksi hyväkin puoli, ne ovat kovia, hampaat saavat kulutusta! Freddyn rinkulatkin ovat kanien mielestä ihan okei, mutta eivät ehkä niin IN?
Ainiin, ja tälläinen harjakin tuli mukaan! Aika arvokas oli, 7,30 kuten kuvassakin näkyy. Mutta asiansa hoitaa loistavasti, ja irtokarva jota nyt lähtee Myrskystä ja Bellasta vaikka muille jakaa, irtoaa hyvin ton harjan avulla! Suosittelen pitkäkarvaisille ja muillekin kaneille!


Ollaan nyt ajateltu, että Lady ja Bella koitetaan yhteen, kun ei se Myrsky oikeen tytöstä tykkää. Hyökkii vaan päälle :(

Bella pääsi mökille kun oltiin viikonloppu siellä. Bella luultavasti tykkäsi, ainakin se otti sängyn alla rennosti :3
Sitten vähän muita kuvia kaneista:
Sitten tein keksejä, mutta ohjeen laittelen tänne kun kerkiän, tein siis kaneille keksejä :) Jos kiinnostaa ohjeet täältä, Kaninpäiviä!

2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!