maanantai 22. helmikuuta 2016

Lumi tuli takaisin

 Varoitan, tässä postauksessa on vain kesältä otettuja luontokuvia!
Totta tosiaan, lumi tuli oikein runsain mitoin takaisin. Vaikka talvesta tykkään, niin tämä loskamärkävesilumi -keli alkaa ärsyttää ja toivoisin kesän tulevan pian. Tykkään lämmöstä ja siitä, että voi kulkea kevyissä vaatteissa. Kanitkaan eivät nauti tälläisestä märästä ilmasta, kun turkki ja tassut kastuvat täysin.
Mulla loppui työssäoppiminen, ja nyt on viikon tauko opiskelusta. Ensiviikolla palaillaankin sitten koulun penkille. En valita, sillä taidan tykätä olla koulussa kyllä enemmän!
Kanien kanssa on tultu touhuiltua normaaliin tapaan. Ulkoilua sään salliessa ja esteitä ollaan treenailtu kerran pari viikossa. Bellaa tosin en oo hypyttänyt hirveemmin, mutta sen kanssa on peuhattu lumessa muuten.

Nikitan kanssa ollaan hypitty, mutta aika vähän. Into ja taito ei ole kadonnut, mutta se jännittää ja pelkää ulkona. En tiedä mitä se pelkää, vai eikö se vain tykkää lumesta?

Fiona on yllättänyt mut kyllä täysin. Sillä ei ole mitään estesukutaustaa, mutta se itse on niin innolla etenemässä, että huh. Olen ylpeä kasvatistani totisesti. Se on mennyt jo helposti kv tasoisia esteitä. Tossa vielä video joltain päivältä, niin näätte miten hienosti se menee!
Estekisoja on jo kiikarissa, mutta niihin on vielä pari kuukautta aikaa, joten ei niistä sen enempää. Ei mulla oikeastaan ole muuta, kun ei me olla tehty mitään erikoista. En oikein tiedä muutenkaan mistä postailisin, kun pää lyö aivan tyhjää, vaikka haluaisin kovasti kirjottaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!