tiistai 23. helmikuuta 2016

Auringon paistetta ja lämpöä

Tänään sää suosi pitkästä aikaa tätäkin seutua. Aurinko paistoi ja paistaa edelleen nätisti, on lämmin ja linnut laulaa. Päätinkin heti aamulla, että tänään otetaan kaneista pari uutta kuvaa. Nikita olikin ensimmäisenä vuorossa, ja harmikseni joku typerä pilvi osui paisteen tielle. Ei tullut tytöstä oikein sellaisia kuvia mitä muista, mutta kauniitta kuvia silti :)
EBERSWALDE "Nikita"
 Haettuani Bellan ulos, aurinko palasi näkyviin. Bellakin ulkoili tänään virkeämmin, ja temmelsi lumessa. Aurinko näköjään virkistää tyttösiä!
AAMORIN ISABEL "Bella"
 Sitten kuopus, pikkuinen Fiona. Meno oli taas niin huima, että hyvä kun pysyi kameran kanssa perässä. Aurinkoa riitti myös pikkuneidin kuvaussessioon.
EIFFEL "Fiona"

 Laitoimme kanilassa tänään myös tuuletusräppänän pitkästä aikaa auki, koska ulkoa ei tule kylmää.
Olen tässä miettinyt uuden, ihan oman kameran ostamista. Nythän kamerana toimii minun ja siskoni yhteinen Canon EOS 1200d, kamerassa ei ole oikeastaan mitään vikaa, mutta haluaisin oman. En vain tiedä kameroista oikeastaan mitään, joten en tiedä millaisen ostaisin.

 Toivoisin, että kertoisitte mikä oli lempikuvanne? Oliko parempia vai huonompia kuvia kuin ennen? Hyvää/huonoa postauksessa? Odotatteko te jo kesää? Minä ainakin!4 kommenttia:

 1. Nikitan tokavika ja bellan tokaeka oli parhaat c: Toki kesää venailen, mutta ei tälläisissä talvikeleissäkään valittamista ole. Mulla itsellä on Canon eos 50d tietynlainen kevytjärkkäri. Kuvat tosi laadukkaita (kaverilla tuo sama kuin sinulla ja käyttää silti mielummin mun omaa) eikä hinta ollut paha (vuosi sitten reilun varusteaetin ja jalan kanssa oli 400-500 en tarkkaan muista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiitos myös vinkeistä kameran suhteen ;)

   Poista
 2. Mitäh xD Oon aina luullu, et Nikita on poika :d xD

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!