tiistai 29. joulukuuta 2015

Pienet ostokset

Olin tänään Turussa käyttämässä aattona saamiani rahoja. Olimme kauppakeskus Skanssissa, lähinnä katselin vaatteita, mutta ostin myös pari juttua kaneille. Yritin etsiä jotain leluja, mutta en oikein löytänyt kivoja edullisia juttuja. Onneks mun kanit tykkää kyllä yhtä paljon pelkistä pihalta tuoduista oksistakin, niin ei sitten harmita vaikka ei niitä sateenkaarenkirjavia puupalikoita ollutkaan.
Nyt voisinkin esitellä nää ostokset teille:
 Fiona tosiaan kaipasi uutta pulloa, sillä se on tähän asti käyttänyt pientä boksipulloa, mutta nyt vihdoin sain hommattua isomman. Nyt ei tarvii sit koko ajan olla lisäämässä vettä.
 Kanien vanhat ruokakupit olivat hyvin järsityt, sillä ne oli muovia. Keraamiset kupit ovat arvokkaita, mutta päätin panostaa kerrankin hyviin ruokakuppeihin. Näitä oli just sopiasti kolmea eri väriä, niinkun minulla on kanejakin kolme.
Viimeinen ostos ei ole kaneille, mutta hyvin kaniaiheinen. Tänne voi siis laittaa sisälle pumpulia, ja se toimii pupun töpönä. Söpö idea, eikä ollut kalliskaan.
Jos tässä lomalla kerkeäis vaiks kuvata kaneja joku päivä, niin saataisiin tänne samalla uusia kuvia ja kanit saisivat vähän puuhaa. Nyt on ollu joka päivä joko liian märkää tai niin kirpeä pakkanen etten oo viittinyt viedä kaneja ulos vain kuvaamisen takia. Toivotaan siis parempia ilmoja, jotta voisimme ulkoilla kanien kanssa useammin. 
Kirpeästä pakkasesta huolimatta, sää on ollut todella kaunis. Yllä oleva kuva meidän Mikki-kissasta on mun siskon nappaama. :)

Mitäs piditte vähän erilaisemmasta postauksesta?

2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!