perjantai 23. lokakuuta 2015

Onni on...

....mitäs se onkaan? Kohta kuulette, mistä minun ja kanieni onni koostuu, mutta sitä ennen voisin kiittää Kaninpäiviä -blogin pitäjää haasteen heittämisestä. Tarkoituksena on siis kertoa kolmesta seitsemään omien kanien lempiasiaa ja kertoa niistä hiukan enemmän. Lopuksi jaetaan haaste kolmelle muulle kanibloggaajalle. 

Onni on...

...rakkaus
Kaikki kanini tykkäävät ihmisten kanssa leikkimisestä, vaikkeivat sylissä olosta välitäkkään. Niille on tärkeää saada jokapäiväiset rapsutukset, tai muuten murjotetaan.
...onnistua jossain
Tämä tuottaa varsinkin minulla todella paljon onnen tunnetta, kun jokin harjoittelemamme asia kanien kanssa onnistuu. Esimerkkinä Nikitalle vaikeuksia tuottaneen pitkän esteet ylitys puhtaasti.
...ystävät
Meidän kanit nauttivat siitä, että niillä on suora näkö- ja kuuloyhteys toisiin kaneihin. 
...ruoka-aika
Kenenpä kani ei rakastaisi tätä hetkeä kun pelletit rapisevat ruokakuppiin, tai kahisevat maukkaat lehdet kannetaan nenän eteen?

Nämä tulivat nyt mieleen. Tottakai meidän kanit tykkäävät myös irrotella vapaana ollessaan ja kaikkea muuta, mutta tässä kiteytettynä. Olen laiska, enkä haasta nyt ketään, koska tosi moni on jo tämän tehnyt.

2 kommenttia:

  1. Hyvin tehty haaste! Mullakin oli jo vaikeuksia haastaa kaniblogeja, kun melkein kaikki seuraamani blogit oli haastettu tai olivat tehneet tämän jo. :'D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Juu, tuo juuri onkin, jollet ole ekojen joukossa tekemässä :)

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!