perjantai 9. lokakuuta 2015

Kylmiä kelejä!

Hyrrr, onpas ollut viileitä ilmoja. Huuruinen maa ei edes päivällä sula, onneksi aurinko vielä lämmittää. Tämähän tarkoittaa kaneille lisää ruokaa, sekä heinää lämmön ylläpitämiseen. Kanilassa ei enää ole niin lämmin, ja turkinvaihto kuluttaa energiaa. Tällä hetkellä kanit syövät Burgess Excelliä, mutta pienen säkkikoon vuoksi olisi tarkoitus siirtyä Hobby Plus pellettiin. (vai onkos se nykyään Countrys Best?) Pelletin lisäksi ne saavat parina päivänä viikossa pellavapuuroa lisäämään hieman rasvan ja proteiinin määrää.
 Tapahtumia on luvassa taas ensikuussa, vihdoin kyydit ja yöpaikat selvillä lemmikkimessuille! Mukaan otan aina Valtsun ja Nikitan. Joulukuussa onkin tämän vuoden viimeinen tapahtuma, nimittäin omat kisat ja näyttelyt Eurassa 12.12! Sinne mennään hieman isomman lauman kanssa. Silloin meille tulee ehkä yövieraita, jos suunnitelmat vain käyvät toteen :)
 Kotona emme ole kummempia pupsien kanssa tehnyt. Olen viettänyt niiden kanssa rapsutteluhetkiä, ja miettinyt pääni puhki niille kaikkia virikkeitä ja tekemistä. Esteitä olemme hypänneet Nikitan kanssa, ja se menee tasaisin varmasti, näin pienen loman jälkeen. 
Pienetkin ovat kokeilleet esteitä, ja varsinkin Valtsusta on kuoriutunut pieni hyppijä. Katsotaan josko sekin pääsisi joskus kisoihin!
 Jos teillä on jotain video tai postausehdotuksia otan mielelläni niitä vastaan, sillä pian on syysloma. Voisin silloin tehdä postauksia oikein urakalla :)

2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!