torstai 22. lokakuuta 2015

Lady ja Nasse
Blogissa on ollut tosi vähän juttua uusimmasta kanistamme Nassesta, ja Ladysta.  Viime postauksessa toki mainitsin niiden totuttamisesta yhteen. Kuitenkin kanilan asukit on ollut blogissa pääosassa. 
Lady ja Nasse asuvat sisällä, kanihuoneessa, missä viime vuonna oli tilanpuute kaikkien ollessa siellä. Kuitenkin kahdelle kanille se on oikein hyvä. 

 Nämä kanit ovat siskoni, joka sekin yksi syy, ettei ne blogissa kovasti pääosassa ole. Lady on siis kaikkein vanhin kanimme, jo 3,5 vuotta. Lady on ujo, mutta tosi höpsö kani ja kiltti. Nasse taasen on uusin asukkimme, tuli meille silloin sm kisojen yhteydessä. Vaikka Nasse uusi onkin, se on toiseksi vanhin kanimme, ja muistaakseni pian kolme vuotta. Se on siis leikattu uros, todella kiltti ja utelias kani. Ulkonakin se juoksee ihmisen perässä.
 Lady toimittaa eniten lemmikkikanin virkaa. Kuitenkin välillä sekin pääsee pet pöydälle. Nasse taasen on esteristeytys, joten sen kanssa hypitään esteitä. Meidän kanssa se pääseekin joulukuussa sitten ekoihin kisoihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!