tiistai 1. syyskuuta 2015

Palojoen näyttelyt ja kilpailut!


Oi siitä on jo taas aikaa kun kirjoittelin, mutta tosiaan koulun alettua aikaa on todella vähän koneella olemiseen. Kuitenkin tulin nyt kertomaan teille jostain muusta, nimittäin Palojoen tapahtumista. Lähdin Helsinkiin perjantaina mukanani kaksi poikasta, Valtsu ja Tomppa sekä Nikita. Valtsu tuli näyttelyihin ja veljensä matkaseuraksi. Tomppa siis muutti uuteen kotiin. Valtsun ilmosin jälki-ilmolla pet näyttelyyn, ja kyllä kannatti! Lauantaina poju pääsi BIS pöydälle, ollessa näyttelyn 5. parhain. Valtsu sai 95 pistettä, ja oli oman luokkansa voittaja. Sunnuntainakin Valtsu oli luokkansa paras, saaden 94 pistettä, joka ei sekään mikään huono. Mukaan lähti myös jotain maissitankoja. Olen todella ylpeä pojasta, sillä tämä sai käsiteltävyydestä kumpanakin päivänä 19, mikä ei ole mikään huono saavutus, kiltti poika!

 Estepuolella oli mukana Nikita, kummassakin kv luokassa. Lauantaina oli Nikitan eka kv mutka, jonka neiti suoritti kolmella virheellä. Ei huono tulos. Suoraltakin sunnuntaina tuli kolme virhettä. Olen kyllä neitiin todella tyytyväinen, sillä kuten kuvasta voitte huomata, se hyppäsi ensimmäistä kertaa pitkän esteen puhtaasti! :) Nyt kuitenkin jäämme Nikitan kanssa tauolle, sillä huomaan miten sen into esteille on tipahtanut. Kania ei saa pakottaa esteille, ja aina sen on lähdettävä kanin ilosta ja mielenkiinnosta. Näimpä päätin, että Nikitan kanssa kisaillaan seuraavaksi messuilla, mikäli sinne esteet tulevat!

Päätin myös keskittyä kanien parempaan hoitoon ja huolenpitoon. Olisi tarkoitus käydä nyt kun esteet jäävät taka-alalle, ainakin muutamissa pet-näyttelyissä. Minulta lupat(Bella, Åsa, Valtsu ja Fiona) ovat pettiin sopivia kaneja, joten niiden kanssa alamme nyt niissä reissailemaan :) Elmeri viettelee kotikanin elämää, sillä ei sitä esteet kiinnosta, mutta ei se ole myöskään mikään pet kani!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!