maanantai 17. elokuuta 2015

Paljon kuulumisia!

Aloitetaanko vaikka siitä, että koulut alkoivat täälläpäin Suomea viime viikolla, maanantaina. Olen ollu aika puhki kun tuun koulusta, etten todellakaan ole jaksanut tänne rustailla. Koulupäivät kestävät pitkään, sillä herään puoli kuudelta ja pääsen kotiin viimeistään viideltä. Illalla toki haluan jaksaa vielä hoitaa kanit, jolloin voin olla koneella hiukan aikaa ennen nukkumaan menoa. Tänään kirjoittelen, sillä koulu loppui aijemmin.
Nyt sitten jos jatketaan kanien kuulumisilla, voisin ensin näyttää teille meidän vauvat! Niitä on nyt enää kolme, sillä yksi jouduttiin valitettavasti viemään eläinlääkäriin piikille. Nämä kaikki kolme ovat todella ihania, ja kaksi niistä jää nyt ainakin alustavasti kotiin ja yksi menee luultavasti (?) uroksen omistajalle. 
 Tomppa on iso ja tuuhea karvapallo. Tullut todella paljon isäänsä. 
 Fionakin on hyvin pörröinen kaveri. Fiona jää meille kotiin toistaiseksi ainakin. 
 Valtsu jää meille. Valtsu on rauhallinen ja sympaattinen kaveri.
 Äiti ja pojat
 Koko pesue :3
Sitten Jyväskylän reissuun. Olin siellä siis Veeran luona, Zeldan ja Nikitan kanssa. Zeldan tuloksia voitte varmaankin käydä siskoni blogista jossain vaiheessa katsomassa, mutta minäpä kerron, miten Nikita meni.
 Veeran tykönä harjoittelimme tälläistä yhdistelmää!
 Tämä kuva on lämppäradalta, koska kisat olivat pienet, ei kuviakaan juurikaan ole. Nikita oli mukana kv suoralla ja tiimihypyssä. Kv suoran arvosteluluokka oli B ja siksi sijoitusta ei tullut. Nikita meni ensimmäisen kierroksen seitsemällä ja toiden kahdella virheellä. Toiselta kierrokselta toinen virhe tuli kun puomi liikahti :/

Tiimihypyssä Nikita pareineen meni kolmella virheellä.
Kokonaisuudessaan kisat olivat todella ihanat, sillä porukkaa ei ollut liikaa!
Tämä oli nyt aika nopsaan rustailtu postaus.. Videoita on tulossa kunhan kerkeän. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!