torstai 16. heinäkuuta 2015

Puotinharju 11-12.7. ja poikaset 2 viikkoa!

Perjantaina lähdin Nikitan kanssa jälleen Helsinkiä, sillä Puotinharjulla oli jälleen kisat. Tällä kertaa kisat  kestivät koko viikonlopun. Lauantaina oli helppo mutka, joka meni ihan odotetusti yhdellä huolimattomuusvirheellä. Klassaus kuitenkin tuli. Vielä kaipaamme yhtä klassausta, jotta mutkaltakin oltaisiin kv:ssa. Toivon mukaan se tulisi sm kilpailuista. Nekin kun ovat jo viikon päästä!   (viereinen kuva (c) Karkki)

Sunnuntaina oli ensimmäinen kv, jonka Nikita päihitti nopeasti upeilla loikilla. Pitkät esteet ovat sille vielä vaikeita. Kuitenkin vain kolmella virheellä päästiin nopeasti maaliin asti!
SM kisoissa on taas kv suora, siihen mennessä pitäisi harjoitella lisää vesiestettä, sekä pitkiä esteitä. Luultavasti ensiviikon perjantaina viimeistään, kun Veera tulee meille. 
  


Sitten poikasten kuulumisiin. Ne ehtivät tiistaina tulla jo kahden viikon ikään. Kaikilla on silmät auki ja vauhti on kova! Pienimmätkin ovat ottaneet isoa japsia kasvussa hurjasti kiinni.


Otettiin kaksiviikkoiskuvat tällä todella söpöllä alustalla, jonka ostin Tiger -liikkeestä.

Tässä ensimmäinen video muksuista :)

10 kommenttia:

 1. Hieno Nikita ja ihania poikasia!! :')

  VastaaPoista
 2. Ootte kehittyneet ihan ällyttömästi!

  VastaaPoista
 3. Eihän sm kisat nyt ensivikkonloppuna ole ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten se pitäisi äidinkielellisesti ilmaista, mutta minulle ensiviikonloppu tarkoittaa seuraavan viikon viikonloppua :D Tiedän kyllä, ettei ne nyt ole..

   Poista
  2. Nyt toivottavasti parempi, ettei kenellekkään nyt tullut käsitystä, että ne olisivat jo nyt.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Ihania! :) Millon poikasten nimet kerrotaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä, kun niitä ei ole nimetty vielä :D Nimet on keksitty, mutta isabellojen erottaminen on jokseenkin hankalaa :D

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!