maanantai 20. heinäkuuta 2015

Poikaset jo melkein 3 viikkoa!

 Poikaset tulevat huomenna kolmen viikon ikään, ja ne ovat kasvaneet hirmuisesti. Ne tykkäävät rellestää ympäri huonetta ja maistelevat jo tuoreita ruokia. Maitohorsmaa, omenaa ja päärynää ne ovat jo ainakin maistaneet. Bella on hoitanut jälkikasvunsa jälleen kerran hyvin. 
 Sukupuolet ovat melko varmasti selvillä, mutta en lyö lukkoon mitään ennen, kun oikeasti osaava henkilö on ne varmistanut. Kuitenkin sen verran selviltä ne näyttävät, että kehtaan täällä julkaista mitä mieltä olen. Nimetkin ajattelin julkaista, sillä onhan ne olleet jo jonkin aikaa päätettynä. Nyt tunnistan isabellatkin toisistaan. joten nimien antaminen onnistuu helpommin.
 Eiffel on hyvin meneväinen napero, ja on kehittynyt selvästi nopeammin kuin muut. Se osasi jo ennen muita hypätä häkkiin takaisin, ja vetelee kovempia iloloikkia kuin muut. Olemme antaneet poikasille myös lempinimet, sillä nämä poikaset ovat meillä kuitenkin rutkasti yli luovutusiän. Effeliä kutsumme Elliksi. 
 Notre Dame on pienempi japseista, sekä myös ehkä hiukan rauhallisempi. Tämä poika kyllä vetelee myös iloloikkia todella ahkeraan, mutta niinhän kaikki sen sisaruksetkin. Notre Damea kutsumme tutummin Tompaksi.
 Panthéon on selvästi tullut isäänsä, sillä se nauttii kovasti ihmisen seurasta ja rapsutuksista. Neiti on poikueen pienin, mutta silti todella vilkas ja hupsu pienokainen. Panthéonia sanomme Paolaksi.
 Viimeisenä muttei vähäisimpänä kunnon möhkylä, Versailles. Koko poikueen suurin, sillä Versailles on monta kymmentä grammaa painavempi, kuin poikueen pienin Panthéon. Versailles on meneväinen, joka paikkaan tunkeva höpsö. Tätä poikaa kutsumme Veskuksi.

Turkkien pituudesta en uskalla sanoa vielä mitään, joten sitä saamme odottaa vielä muutaman viikon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!