tiistai 28. heinäkuuta 2015

Meidän kisaviikonloppu!

 Perjantaina Veera tuli meille Raimo -kanin kanssa junalla, ja oli meillä maanantaihin asti. Vietimme viikonlopun kanien SM kisoissa, ja vaikka oli raskas kisaviikonloppu, niin minusta ainakin todella kiva. Plussaa toki hyvä seura! 
Minulla oli mukanani Nikita, joka kisasi lauantaina helppoa mutkaa, sekä sunnuntaina keskivaikeaa suoraa. Helppo mutka meni todella upeasti, nimittäin Nikita voitti koko luokan! Olen tosi ylpeä siitä, nyt se on jo mutkaltakin keskivaikeassa. 
Kv suorakaan ei mennyt ihan huonosti, sillä paremmalta kierrokselta tuli vain kaksi virhettä! Nikita loikki tosi kauniita loikkia, ja toinen pitkistä esteistä päästiin melkein jo yli!
 Nyt on kolmenviikon kisataukoa, sillä seuraavat kilpailut ovat Jyväskylässä. Odotan kisoja enemmän kuin paljon! Sinne tulevat mukaan Åsa ja Nikita. Åsa mukana kummassakin helpossa, sekä tiimissä ja Nikita kv:ssa sekä tiimissä. Siitä tulee kivaa, koska se tarkoittaa, että näen jälleen Veeraa! :)


Käykäähän kurkkaamassa siskoni tällä kertaa pysyvää ja uutta kaniblogia, jos haluatte tietää uudesta asukistamme lisää ;) Blogiin pääset TÄSTÄ!

1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!