sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesä...?

Moi! Tuntuuks kenestäkää muusta siltä, et koko kesä ei oo alkanukaa vielä? Musta ainakin, hyviä ilmoja odotellessa! Okei, okei on täällä nyt muutama kauniskin päivä ollut, jolloin olen voinut laittaa kanit ulos, ilman pelkoa, että ne lentäis tuulen mukana. Ulkohäkkejä meillä on tällähetkellä valitettavasti vain kolme, joten kaikki kanit eivät edes pääse niinä hienoina päivinä ulos. Minulla ei ole kesätöiden ja kanien hoidon ohella ollut aikaa miettiä uusien koppien rakentamista/ostamista.. No ehkäpä ensi kuussa!Isossa häkissä ulkoilee vuorollaan Åsa, Nikita ja Zelda. Häkissä, jossa on lattia ja mökki, ulkoilee Lady ja Pörri. Kompparihäkki on Elmerin oma. Bella ei tällähetkellä ulkoile, koska se on toivottavasti tiine. Tänään pitäisi ehkä koittaa taas astuttaa sitä.

 Aloitimme jo kuivaamaan kaneille tuoretta. Viime kesästä viisastuneena, tuoreita ei kannata kuivata auringossa :D

Åsa oli viimeyönä rakentanut taas pesää.. Toivotaan nyt ettei neiti rakenna sen enempää, että sekin voi lähteä Puotinharjulle kisailemaan. Siitä puheen ollen, yövyn Karkin luona, menen jo perjantaina Helsinkiin :) Haluaisitteko siitä viikonlopusta jotain videota, nyt kun olis intoa kuvailla?

 Onneksi kanilassani on tuuletusräppänä, jonka saa auki. Pistän siihen aina komppariaidan, jottei sieltä tulisi ketään sisään. Kanilaan olisi tarkoitus rakentaa kerroshäkit, koska tehdashäkit ovat aika epäkäytännölliset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!